Φοιτητικές εκλογές 2018 ΑΠΘ: Άνοιξαν οι κάλπες με επεισόδια!

Οι φοιτητικές εκλογές 2018 ξεκίνησαν με επεισόδια στο ΑΠΘ, αυτά κατήγγειλε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην Πολυτεχνική σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν τα μέλη της ΔΑΠ, μία ημέρα πριν τις εκλογές, δέχτηκαν επίθεση από περίπου δέκα κουκουλοφόρους, οι οποίοι τραυμάτισαν τρία άτομα, ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Για άλλη μια χρονιά, οι φασίστες που θεωρούν τσιφλίκι τους τα ελληνικά πανεπιστήμια απέδειξαν την αλλεργία που τους προκαλούν οι εκλογές και κάθε δημοκρατική διαδικασία. Δυστυχώς για αυτούς, την απάντηση προς τους θρασύδειλους κουκουλοφόρους τη δίνουν κάθε χρόνο και θα τη δώσουν και οι φοιτητές προσερχόμενοι μαζικά στις κάλπες των φοιτητικών εκλογών σε όλη την Ελλάδα. Καλούμε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα να αναλογιστεί και να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του προστατεύοντας τόσο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των φοιτητών, όσο και τις αρχαιρεσίες για την εκπροσώπησή τους», αναφέρει μεταξύ άλλων η φοιτητική παράταξη σε ανακοίνωση της.

πηγή:neolaia.gr


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *