Φοιτητική προσφορά που συμφέρει κάθε φοιτητή από τη Cyta!

Φοιτητικό 2play με 17,88 €/μήνα από τη Cyta

H Cyta εύχεται καλή ακαδημαϊκή χρονιά στους φοιτητές με τη νέα Φοιτητική Προσφορά 2play που είναι σχεδιασμένη για όλα τα γούστα!

Cyta απεριόριστα

Για όσους μιλούν πολύ προσφέρει απεριόριστα τα Σταθερά και τα Κινητά Cyta, με ταχύτητες έως 24Mbps και δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης σε υφιστάμενη γραμμή (ή 50% έκπτωση στο τέλος νέας γραμμής), μόλις με 17,88€/μήνα.

Επιπλέον όσοι “σερφάρουν” ατελείωτα και αγαπούν τις υψηλές ταχύτητες, μόλις με 27,33€/μήνα, παίρνουν VDSL έως 50Mbps με όλα τα παραπάνω οφέλη!

Δώρο για όλους τo Cyta 4U App για να μιλούν από το smartphone τους και να καταναλώνουν τους χρόνους ομιλίας του Σταθερού τους, από όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Cyta Mix Packs Καρτοκινητής

Κι επειδή στη Cyta «όσο συνδυάζεις τόσο κερδίζεις», με τα νέα αυτόματα Πακέτα Cyta Mix Packs Καρτοκινητής, οι Πελάτες, μόνο με 5€, απολαμβάνουν από το καρτοκινητό τους αυτόματα κάθε μήνα με την πρώτη ανανέωση και λεπτά ομιλίας προς όλους και mobile Internet και με κάρτες ανανέωσης από 5€ που προσφέρει μόνο η Cyta. Παράλληλα καλούν απεριόριστα από το Σταθερό προς το Καρτοκινητό τους.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.cyta.gr ή να επικοινωνήσουν με το 13877.

 

Total
5
Shares