Φοιτητής σκόπευε να πάει στην Αυστραλία αλλά βρέθηκε στον Καναδά

O Milan Schipper, ένας φοιτητής από το Vaassen της Ολλανδίας, ξεκίνησε το ταξίδι του για την Αυστραλία την προηγούμενη εβδομάδα, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε…

Πιο συγκεκριμένα

Ο «άτυχος» φοιτητής βρήκε πολύ φθηνά εισιτήρια για το Sydney που κόστιζαν περίπου 800 ευρώ και τα έκλεισε χωρίς δεύτερη σκέψη. Το μόνο πρόβλημα ήταν πως τα εισιτήριά του, είχαν ως προορισμό το Sydney της Νέας Σκωτίας στον Καναδά, και όχι το Sydney της Αυστραλία.

Όπως δήλωσε ο Schipper σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό του Καναδά, δεν είχε συνειδητοποιήσει πως πήγαινε στη Νέα Σκωτία, μέχρι που έφτασε στον Καναδά.

«Νόμιζα πως θα πήγαινα στην Αυστραλία, αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα αποδείχτηκαν αλλιώς,» είπε. «Ήμουν ήδη στο Τορόντο, παρατήρησα πως το αεροπλάνο ήταν πολύ μικρό και έτσι σκέφτηκα “Θα φτάσει αυτό μέχρι την Αυστραλία;”.

Μόλις μπήκε στο αεροπλάνο που θα τον πήγαινε στο Sydney – αλλά όχι σε αυτό που περίμενε- , ο φοιτητής κοίταξε την οθόνη στη θέση μπροστά του και είδε πως η πτήση θα πήγαινε δεξιά και ύστερα αριστερά. Τότε κατάλαβε ότι υπάρχει και άλλο Sydney. «Ένιωσα απαίσια. Νομίζω πως έβριζα από μέσα μου για πάνω από 10 λεπτά, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι, είχαμε ήδη απογειωθεί.»

Εν τέλει, ο Schipper έμεινε στο Sydney της Νέας Σκωτίας μόνο για 5 ώρες. Περίμενε 12 ώρες στο Toronto για να επιστρέψει στο Amsterdam όπου βρήκε τον πατέρα.

Όπως θα περίμενε κανείς, ύστερα από την viral αυτή περιπέτεια, μία αεροπορική εταιρεία πρόσφερε στον 18χρονο φοιτητή δωρεάν εισιτήρια για το Σύδνεϋ της Αυστραλίας αυτή τη φορά, αλλά όπως φαίνεται δεν θα μπορέσει να πάει καθώς δεν έχει χρόνο.

 

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *