Φοιτήτρια: Δεν θα έχουμε δουλειά όταν βγούμε από το Πανεπιστήμιο – Πρύτανης ΠΑΜΑΚ: “Και τι θες, να σου βρω εγώ;” [video]

Παρέμβαση στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας πραγματοποίησαν την περασμένη Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου, μέλη της «Πρωτοβουλίας Φοιτητών ΠΑΜΑΚ», για να διαμαρτυρηθούν για την κατάργηση της πτυχιακής εξεταστικής, καθώς και για ζητήματα, όπως η διανομή δωρεάν συγγραμμάτων, η σίτιση και η στέγαση των φοιτητών.

Οι φοιτητές κατηγορούν τον πρύτανη του ΠΑΜΑΚ Αχιλλέα Ζαπράνη ότι «αρνήθηκε όποια μορφή συζήτησης, ταπεινώνοντας μας με ιδιαίτερα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ενώ δεν έλειψαν και οι απειλές για εισβολή των ΜΑΤ στον πανεπιστημιακό χώρο, για ακόμη μια φορά».

 Από την πλευρά του ο πρύτανης, όπως φαίνεται στο βίντεο, σε επιθετικό ύφος απαίτησε από τους φοιτητές να φύγουν, υποστηρίζοντας ότι η παρουσία τους στην πρυτανεία δεν είναι «επαναστατικό δικαίωμά» τους.

Η φοιτήτρια που συνομιλούσε εκείνη την ώρα με τον Αχιλλέα Ζαπράνη αντέτεινε: «ζητάω το δικαίωμά μου να φάω δωρεάν» και τότε ο Πρύτανης προέταξε το πορτοφόλι του προς την φοιτήτρια λέγοντάς της «έλα, έλα να φας», προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των φοιτητών οι οποίοι ανταπάντησαν «δεν θέλουμε τα λεφτά σας, δεν ζητάμε ελεημοσύνη»!

Ακόμη, η φοιτήτρια ανέφερε ότι δεν θα έχουμε δουλειά μόλις βγούμε από το Πανεπιστήμιο για να πάερι την απάντηση του πρύτανση: “και τι θες, να σου βρω εγώ;”

πηγή:alfavita.gr

Total
7
Shares
9 comments
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *