Φοιτήτριες, γύρισαν πορνό μέσα σε πανεπιστήμιο [video]

Δύο κοπέλες γύρισαν σκηνές λεσβιακού σεξ, κρυφά, σε χώρους του πανεπιστημίου Χούμπολντ στο Βερολίνο. Το περιεχόμενο είναι άκρως ακατάλληλο, και ειδικότερα πορνογραφικό, με το ζευγάρι να κάνει μαζί σεξ. Το βίντεο έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο (σ.σ. υπάρχει στο YouTube) από την ελβετική εταιρεία αισθησιακών ταινιών Ersties, η οποία ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί μόνο ερασιτέχνες ηθοποιούς με επιδόσεις επαγγελματιών

Το story

Στο ολιγόλεπτο βίντεο που τράβηξαν, οι δύο πρωταγωνίστριες φαίνονται να κάνουν στην αρχή νοερά το ταξίδι στα χρόνια που ήταν εκεί φοιτήτριες. Οι αναμνήσεις τις φέρνουν στη βιβλιοθήκη να συζητούν για τη μελέτη των μαθημάτων τους μέχρι τελικής πτώσης.  Κουρασμένες, λοιπόν, αναζητούν κάτι για να ξυπνήσουν. Τότε, τα δύο κορίτσια κατευθύνονται προς τα ράφια με τα εκατοντάδες τακτοποιημένα βιβλία.

Μηνύσεις από το πανεπιστήμιο

Το βίντεο με τον τίτλο «Άτακτη διασκέδαση στη Βιβλιοθήκη», απέτυχε, όπως αναμενόταν, να εντυπωσιάσει τους υπεύθυνους της πανεπιστημιούπολης, που υπενθύμισαν ότι «η μαγνητοσκόπηση χωρίς άδεια απαγορεύεται ρητά» με τους εκπροσώπους του Πανεπιστημίου να αναζητούν ποια νομική στάση θα τηρήσουν  γι’ αυτό που συνέβη.

Μπορείς να δεις το video, εδώ

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *