Φοιτητές, 5 ευρώ στο χέρι ή το καλύτερο γλυκό από το Spoon;

Την περίοδο της εξεταστικής, τα πράγματα είναι σκούρα. Από τα ξενύχτια για να βγάλεις την ύλη μέχρι το πρόγραμμα που δε σε αφήνει σε ησυχία, από τους βαθμούς που σκάνε χωρίς προειδοποίηση ταράζοντας την ψυχολογία σου, μέχρι το συναίσθημα εκείνο όταν βλέπεις ένα 5άρι μπροστά σου. Μερικές φορές μάλιστα τα πράγματα σκουραίνουν πολύ. Η απελπισία σε κατακλύζει και αν τα βγάζεις δύσκολα οικονομικά, τότε όλα γίνονται ακόμη πιο σκούρα. Και αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι τη στιγμή εκείνη, μέσα στην εξεταστική, είναι το μοναδικό, το απόλυτο πράγματα που θα σε λυτρώσει. Το φαγητό. Ή αλλιώς…το Spoon.

Ρωτήσαμε φοιτητές που πετύχαμε να βολτάρουν στη Θεσσαλονίκη μετά την εξεταστική τους, αν θα προτιμούσαν 5 ευρώ στο χέρι ή το καλύτερο γλυκό της πόλης. Οι απαντήσεις ήταν συντριπτικά υπέρ του γλυκού. Αν ψάχνετε τον λόγο, αυτός είναι ότι μπορείτε να έχετε την πιο «κολασμένη» απόλαυση σε απίστευτα οικονομική τιμή. Αν πάλι θέλετε παραπάνω λόγους, τότε μπορούμε να το αναλύσουμε. Το γλυκό του Spoon είναι η σωτηρία του φοιτητή. Και αυτό αποδεικνύεται.  

 

Είναι εκεί για εσένα στην επιτυχία σου

Βγαίνεις από το μάθημα συγκινημένος. Δάκρυα κοντεύουν να τρέξουν από τα μάτια σου. Το πέρασες. Είσαι το ίδιο σίγουρος όσο και ξαφνιασμένος. Κι ας ήσουν τυχερός κι ας ακούστηκαν οι προσευχές σου. Παίρνεις τηλέφωνα, κανονίζετε το ραντεβού σας για να γιορτάσετε την επιτυχία. Όταν καθίσετε στο Spoon και μυρίζετε τη λιωμένη σοκολάτα που πλησιάζει, τα βλέμματα σας συναντιούνται. Τα puncakes που σερβίρονται, οι βάφλες που λιώνουν στο στόμα σας, είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση που θα μπορούσατε να έχετε. Η επιτυχία περνάει από το Spoon.

Θα σε γλυκάνει στις δύσκολες ώρες

Το τέσσερα σου ήρθε βαρύ. Πολύ βαρύ. Πήγες σπίτι και κάθισες στον καναπέ κοιτώντας το άπειρο. Το διάβασμα για το επόμενο μάθημα φαντάζει αδύνατο. Δε μπορείς να το πιστέψεις. Και εκεί που σχεδόν σε έχει πάρει από κάτω, αισθάνεσαι την ανάγκη να ξεδώσεις κάπου. Ντύνεσαι και βγαίνεις από το σπίτι. Περπατάς μέχρι την Παύλου Μελά με το κεφάλι σκυφτό. Στρίβεις στη γωνία και το βλέπεις. Το Spoon είναι εκεί για εσένα, εκεί και το καλύτερο γλυκό της πόλης. Το ζητάς, το παίρνεις, το γεύεσαι. Όταν περπατάς στον δρόμο της επιστροφής τα πάντα σου φαίνονται πιο φωτεινά. Και η εξεταστική όχι και τόσο επώδυνη.

Όταν ξεμείνεις είναι εκεί για να σε στηρίξει

Όταν τα οικονομικά σου δεν είναι τα καλύτερα και η εξεταστική δε τελειώνει, τότε η κάθε μέρα είναι ακόμη πιο δύσκολη. Τη στιγμή που έχεις ανάγκη από μια γευστική απόλαυση, κοιτάς στις τσέπες σου και σκύβεις το κεφάλι. Έχεις πέντε μόλις ευρώ. Τα βάζεις μέσα και βγαίνεις για μια βόλτα. Περνάς από το Spoon. Αφήνεις τη μυρωδιά που αναβλύζει από μέσα να σε «ταξιδέψει».  Κοιτάς τον κατάλογο. Ξανακοιτάς. Παραγγέλνεις το δικό σου γλυκό και αφήνεσαι στην πιο ηδονική απόλαυση και στην πιο οικονομική λιχουδιά.

Οι φοιτητές διάλεξαν. Το γλυκό του Spoon είναι η απόλυτη σωτηρία για την εξεταστική. Εσύ, τι θα επέλεγες;  

Total
13
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *