Φοιτητική ζωή: 5 τρόποι για να αγαπήσεις τη νέα πόλη που θα μείνεις!

Επειδή είσαι αλλού δε σημαίνει πως δε θα περάσεις καλά!

Η φοιτητική ζωή για πολλούς θα ξεκινήσει σε μια νέα πόλη και θα πρέπει να αφήσουν πίσω τον μέχρι τώρα τόπο κατοικίας τους!

Δυστυχώς δε γίνεται να περάσουν όλοι οι φοιτητές στην πόλη που μένουν και πρέπει να μεταφερθούν σε μια άλλη πόλη, με σκοπό να ξεκινήσουν τη φοιτητική ζωή τους. Αλλά ξέρεις τι; Αυτό είναι και το ωραίο…

Η φοιτητική ζωή σε μια άλλη πόλη είναι γεμάτη εκπλήξεις και πίστεψε μας, αν έχεις το μυαλό σου μέσα στο κεφάλι και όχι από πάνω, θα περάσεις τέλεια. Ακόμη και αν τύχουν αναποδιές, θα τα καταφέρεις και θα αγαπήσεις την πόλη που θα φιλοξενήσει τα φοιτητικά χρόνια σου.

Aγάπησε την πόλη που θα μένεις και αυτοί οι τρόποι θα σε βοηθήσουν:

1.Ανακάλυψε την.

Κάθε πόλη έχει τη δική της ομορφιά. Τις πρώτες μέρες θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ατελείωτες βόλτες και να δεις από κοντά διάφορα πράγματα που άκουγες για την πόλη στην οποία βρίσκεσαι.

2.Να έχεις «ανοιχτό» μυαλό.

Μη σε πιάνει άρνηση. Τώρα είσαι εκεί οπότε κοίτα να το απολαύσεις. Η γκρίνια και η αρνητική σκέψη δε θα σε οδηγήσει πουθενά.

3.Γνώρισε νέους ανθρώπους.

Στη ζωή σου θα μπουν νέοι άνθρωποι, αρκεί να τους το επιτρέψεις. Στη σχολή θα γνωριστείς με άλλους φοιτητές που είναι από άλλες πόλεις, θα ανταλλάξετε απόψεις και θα ανακαλύψεις νέα πράγματα για τους ανθρώπους που περνούν την ίδια ακριβώς κατάσταση με εσένα.

4.Κάλεσε τους φίλους σου.

Αν βρεθείς σε μια άλλη πόλη για σπουδές, τότε προσκάλεσε τους φίλους σου από το σχολείο και εξερευνήστε μαζί τον τόπο.

5.Ανεξαρτησία.

Είσαι μακριά από όλους και από όλα. Απόλαυσε το. Πλέον κανονίζεις εσύ τι θα κάνεις και που θα πας. Φρόντισε να προσέχεις αλλά μη ξεχνάς πως τώρα θα μάθεις να μένεις μόνος σου και να απολαμβάνεις στιγμές ηρεμίας.

 

πηγή:neolaia.gr

Total
4
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *