Φοιτητικό σπίτι: 5+2 χρώματα που θα αλλάξουν τη διάθεση σου!

Χρησιμοποίησε τεχνικές του feng shui στο φοιτητικό σπίτι και θα δεις!

Φοιτητικό σπίτι και χρώματα; Το feng Shui έχει τις λύσεις που αναζητάς.

Πολλοί φοιτητές αναζητούν ιδανικές λύσεις για να βάψουν τους τοίχους του σπιτιού τους και δεν είναι λίγοι που καταφεύγουν στη γνωστή μέθοδο feng shui για να πετύχουν την απόλυτη αρμονία.

Το φοιτητικό σπίτι χρειάζεται μια μικρή ενίσχυση και το feng shui μπορεί να την προσφέρει.

Αυτά είναι τα χρώματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στους χώρους του σπιτιού σου και να αλλάξει η διάθεση σου.

1.Κρεβατοκάμαρα.

Η κρεβατοκάμαρα σου θα πρέπει να είναι στους τόνους της γης. Δηλαδή, καφέ, πορτοκαλί, πράσινο και αποχρώσεις τη φύσης. Αλλά οι τόνοι που θα επιλέξεις δεν πρέπει να είναι έντονοι, αλλά «ήσυχοι». Ιδανικό χρώμα για να προσφέρεις στον εαυτό σου την ηρεμία που χρειάζεται όταν θες να ξεκουραστείς είναι το πράσινο.

2.Μπάνιο.

Το λευκό χρώμα είναι ιδανικό για το μπάνιο γιατί είναι φωτεινό και δείχνει πως υπάρχει μια αίσθηση καθαριότητας.

3.Κουζίνα.

Έντονα χρώματα όπως το κίτρινο θα σε βοηθήσουν να «ανεβάσεις» ακόμη περισσότερο τη δημιουργικότητα σου και οι μαγειρικές σου επιδόσεις θα γίνουν καλύτερες.

4.Γραφείο.

Το λευκό χρώμα είναι ιδανικό. Ζωντανά χρώματα και τόνοι του λευκού θα δώσουν στο γραφείο σου αυτό που χρειάζεται. Το λευκό χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλους χώρους του σπιτιού αλλά στο γραφείο σου δίνει μια άλλη αίσθηση και φαίνεται ο χώρος σου πιο καθαρός.

5.Σαλόνι

Γήινα χρώματα και η καλύτερη επιλογή είναι το μπεζ, διότι συνδυάζεται εύκολα και μπορείς να προσθέσεις και έντονες πινελιές για να το ζωντανέψεις.

Extra tip: Υπάρχουν δυο χρώματα που κάθε σπίτι πρέπει να έχει, διότι, σύμφωνα με το feng shui, φέρνουν οικονομική ενίσχυση στον κάτοχο του σπιτιού. Τα χρώματα αυτά είναι το πράσινο και το μοβ. Το μοβ θεωρείται από πολλούς το χρώμα του πλούτου ενώ το πράσινο προσφέρει την κατάλληλη ηρεμία στο μυαλό για να μπορέσει να σκεφτεί.

πηγή:neolaia.gr

Total
1
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *