Φοιτήτρια μήνυσε τον ιδιοκτήτη για κρυφή κάμερα μέσα στην κρεβατοκάμαρα στη Θεσσαλονίκη

Τα νέα γυρίσματα του Big Brother φαίνεται να γυρνούσε άθελά της φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, αφού ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματός της είχε βάλει κρυφή κάμερα. Η νεαρή κοπέλα, που πήγε στη συμπρωτεύουσα για σπουδές και βρέθηκε να μισθώνει από τον Σεπτέμβριο το εν λόγω διαμέρισμα, διαπίστωσε ότι πάνω από την κρεβατοκάμαρά της εξείχε ένα εξάρτημα.

Το εν λόγω εξάρτημα ήταν τοποθετημένο στον τοίχο, οπότε εύλογα της μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά, αλλά λες «έλα, δεν μπορεί». Να, που μπορεί όμως!

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη για το αντικείμενο που εντόπισε, αλλά πού να ‘ξερε ότι εκείνος είχε βάλει το χεράκι του. Μάλιστα, την καθησύχασε διαβεβαιώνοντάς την πως πρόκειται για εξάρτημα του συναγερμού. Πάλι καλά η κοπέλα δεν έχαψε το παραμύθι που της πούλησε, οπότε και κάλεσε ένα δικό της άνθρωπο που ήξερε από ηλεκτρολογικά για να σιγουρευτεί περί τίνος πρόκειται.

Αυτός, διαπίστωσε τελικά ότι ο ιδιοκτήτης τη φλόμωσε στο ψέμα, μιας και δεν ήταν προφανώς εξάρτημα συναγερμού, αλλά κάμερα που κατέγραφε χωρίς ήχο και μόνο με εικόνα, ακόμα και με κλειστά τα φώτα.

Τι να κάνει και η κοπέλα, πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη για παράνομη καταγραφή της προσωπικής της ζωής και περί παραβίασης των προσωπικών της δεδομένων.

Ο εντοπισμός του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος δεν κατέστη εφικτός στο πλαίσιο του αυτοφώρου και τελικά πήγε μόνος του λίγες ημέρες αργότερα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, καταθέτοντας ότι πράγματι πρόκειται για μια κάμερα, η οποία ωστόσο δε βρισκόταν σε λειτουργία.

Η κάμερα κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαπιστωθεί αν κατέγραφε ή όχι την προσωπική ζωή της νεαρής φοιτήτριας. Ελπίζουμε πάντως να μη βρισκόταν όντως σε λειτουργία.

Εμείς σας αποχαιρετούμε για τώρα και πάμε να τσεκάρουμε κάθε γωνιά του σπιτιού μας, γιατί μας μπήκαν διάφορα στο μυαλό. Και σας συνιστούμε να κάνετε το ίδιο, γιατί απ’ ό,τι βλέπετε, πολλοί ανώμαλοι κυκλοφορούν εκεί έξω.

Πηγή: neolaia.gr

Total
2
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *