Γιατί όλο το ίντερνετ κράζει τη Μαίρη Συνατσάκη! [video]

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι γνωστή σε όλους μας. Την έχουμε γνωρίσει μέσα από την τηλεόραση και τώρα πια ασχολείται, επαγγελματικά θα λέγαμε, με τα vlog στο Youtube. Και τα πάει καλά! Ο κόσμος την αγαπάει και την στηρίζει. Μήπως όμως προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί αυτό;

Βλέποντας διάφορα βίντεο πέσαμε πάνω σε ένα πρόσφατο vlog της Μαίρης, στο οποίο εμφανίζεται και η αδερφή της. Στο εν λόγω βίντεο, οι δύο αδερφές  αποφασίζουν να περάσουν μαζί τη Κυριακή τους και να πάνε για pancakes. Τι καλύτερο ε;

Στην αρχή του βίντεο τους καλεί μια φίλη τους, η οποία “έχει χάσει το σκυλάκι της”. Μέσα στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν συνειδητοποιούν πως δεν υπάρχει τυπογραφείο ανοιχτό για να εκτυπώσουν αφίσες και να τις τοιχοκολλήσουν. Μα πώς το έφερε η τύχη; Η Μαίρη τυχαίνει να κρατάει πάνω της σελοτέιπ, μαρκαδόρο, κόλλες Α4 αλλά και έναν εκτυπωτή τσέπης. Όλα αυτά φέρνουν την λύση στο πρόβλημα τους, υποτιμώντας ταυτόχρονα την νοημοσύνη μας.

Το πράγμα ξεφεύγει όταν στο τέλος του βίντεο τους καλεί ξανά η φίλη τους έχοντας βρει το σκυλάκι. Από που; Την κάλεσε κάποιος που είδε την αφίσα κολλημένη στον δρόμο. Σε μια από τις 5-6 αφίσες που τοιχοκολλήθηκαν στην Αθήνα.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι κατακριτέο να βγάζει κάποιος χρήματα από τα social media. Με γεια του με χαρά του! Αλλά ακόμη και η αυτούσια διαφήμιση και παρουσίαση προϊόντων είναι πια αποδεκτή και πολλές φορές ενδιαφέρουσα. Ένα παραπάνω όταν είναι κάποιος “δημόσιο” πρόσωπο! Έστω όμως ότι κάποιος θέλει να είναι έμμεση η διαφήμιση. Ακόμη κι εκεί, η τακτική του να φτιάξεις μια φανταστική ιστορία και να προσπαθήσεις να ευαισθητοποιήσεις το κοινό σου για να πετύχεις μια καλύτερη προώθηση, είναι κατακριτέα και δεν περνάει απαρατήρητη. Όσοι δεν το πιστεύουν αυτό θα πεισθούν από τα σχόλια του συγκεκριμένου vlog στο Youtube. Ευτυχώς που δεν μας απογοήτευσαν κι αυτά!

Total
6
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *