Γιατί παχαίνουμε όταν είμαστε σε μία σχέση;

Λίγο το ότι περιμέναμε πώς και πώς να βρεθεί ένας άνθρωπος να ταιριάξουμε μαζί του και να φτιάξουμε μια όμορφη σχέση, λίγο και οι πλανήτες που βρέθηκαν επιτέλους στη σωστή θέση ώστε να ευνοήσουν το κεφάλαιο «προσωπική ζωή», όλα οδήγησαν στη δημιουργία της πολυπόθητης σχέσης! Τι να το κάνεις όμως άμα είναι να πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι μαζί με τη σχέση, θα αποκτήσεις και παραπανίσια κιλά; Γιατί αν το σκεφτείς λιγάκι, όταν είμαστε σε σχέση, με έναν περίεργο τρόπο, θα πάρουμε κάνα δυο κιλά, έτσι για το καλό! Τουλάχιστον θα μας συντροφεύουν όταν μετά από καιρό ο χωρισμός αρχίσει να αχνοφαίνεται!

Eξεταστική περίοδος! Τύχη ή ατυχία να είσαι στην ίδια πόλη με τον φίλο σου και να διαβάζετε μαζί για τα μαθήματα της εξεταστικής; I’m not sure for the answer! Γιατί αφενός σε ένα ζευγάρι ο ένας από τους δύο μπορεί να ακολουθεί υγιεινή διατροφή και με έναν μαγικό τρόπο να τραβήξει τον άλλον σε αυτόν τον τρόπο ζωής, αφετέρου οι ατασθαλίες καραδοκούν και ειδικά όταν έχεις τόσο διάβασμα και καθόλου χρόνο για οτιδήποτε άλλο, το να παραγγείλεις απ΄έξω είναι η μόνη λύση.

Επιπλέον, όταν σε μια σχέση, και οι δύο άνθρωποι πρέπει να αντεπεξέλθουν σε ένα ζόρικο καθημερινό πρόγραμμα, η σχέση αναγκαστικά περνάει σε πιο ήρεμους ρυθμούς καθώς δεν υπάρχει πολλές φορές χρόνος και όρεξη για ένα ποτό σε ένα μαγαζί ή για ένα σινεμά. Η καλύτερη εναλλακτική είναι το δίδυμο«ταινία και πίτσα» και επειδή το αλμυρό πάει πάντοτε πακέτο με το γλυκό, μια γλυκιά κρέπα θα έρθει να κλείσει τη βραδιά!

Είναι και αυτή η σιγουριά που μάς διακατέχει όταν είμαστε σε σχέση ότι εν ολίγοις έχουμε δέσει τον γάιδαρό μας, οπότε δεν μας ενδιαφέρει πλέον και πολύ πως φαινόμαστε στον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας. Όμως κανένας άνθρωπος και καμία σχέση δε θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως δεδομένα, ενώ παράλληλα το πώς νιώθουμε εμείς καλύτερα με τον εαυτό μας δεν θα πρέπει να εξαρτάται από το μας βλέπουν οι άλλοι.

Πηγή: www.yang.gr 

Total
5
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *