Η αναζήτηση ιδιαίτερου μαθήματος μπορεί να κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις

 

Πόσο σημαντικό είναι να διαλέγεις προσεκτικά τους δασκάλους για τα ιδιαίτερα μαθήματα που θα παρακολουθήσεις;

Για όποιο τομέα και να ενδιαφέρεσαι, από τα σχολικά μαθήματα μέχρι την τέχνη και από τις ξένες γλώσσες μέχρι την πληροφορική, ο χρόνος και τα χρήματα που θα αφιερώσεις για να κατακτήσεις τη γνώση που θέλεις να αποκτήσεις, είναι πολύτιμα. Όταν μάλιστα πρόκειται για τα παιδιά σου, τότε οι παγίδες που κρύβονται στον τρόπο επιλογής του δασκάλου, δυσκολεύουν τα πράγματα ακόμη περισσότερο. Μπορεί να ακούσατε για τον δάσκαλο από έναν φίλο ή έναν γνωστό ή να είναι πρόταση ενός συναδέλφου που έμεινε ικανοποιημένος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τη σωστή και προσεκτική επιλογή του δασκάλου χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από ένα – δυο λόγια.

Τι μπορεί να πάει λάθος κλείνοντας ένα ιδιαίτερο στην τύχη;

Από τη κακή χημεία με τον καθηγητή που αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την πορεία της διδασκαλίας, μέχρι τις γνώσεις και τις δεξιότητες που δεν επαρκούν. Γι’ αυτό είναι αναγκαίο να έχεις μια σφαιρική εικόνα για τον κάθε  δάσκαλο αλλά και μια πληθώρα επιλογών για να καταλήξεις σε αυτόν που εσύ θεωρείς ιδανικό.

Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να βρεις το ιδιαίτερο που επιθυμείς, που σου ταιριάζει και που συμβαδίζει με τα θέλω σου, μέσα από μερικά click; Στο instateacher.gr οι μαθητές έχουν έναν σύγχρονο, εύκολο και γρήγορο τρόπο για να καταλήξουν στα μαθήματα και τον καθηγητή που θέλουν.

Μικροί και μεγάλοι μαθητές μπορούν να αναζητήσουν εύκολα και γρήγορα τον κατάλληλο δάσκαλο, για περισσότερα από 200 μαθήματα, θέτοντας όλα τα κριτήρια που επιθυμούν. Σκανάροντας τα αντίστοιχα προφίλ των δασκάλων και επικοινωνώντας μαζί τους μπορείς να καταλήξεις στον ιδανικό δάσκαλο για το μάθημα που σε ενδιαφέρει. Την ίδια στιγμή οι εκπαιδευτικοί έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το προφίλ τους σε λίγα μόνο λεπτά. Με το αναλυτικό βιογραφικό τους, τα μαθήματα που διδάσκουν, τη διαθεσιμότητά τους, τις περιοχές που εξυπηρετούν, τα δίδακτρα τους ανά μάθημα και ό,τι άλλο επιθυμούν. Μέσω του λογαριασμού τους στο instateacher, μπορούν να λάβουν μηνύματα ενδιαφέροντος από υποψήφιους μαθητές, να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί τους και να κλείσουν νέα ιδιαίτερα μαθήματα.

Σε ποιους τομείς μπορείς να βρεις ιδιαίτερα;

Εάν ψάχνεις ιδιαίτερα για τα σχολικά μαθήματα τότε έχεις να επιλέξεις μεταξύ 25 μαθημάτων,όπως: Μαθηματικά , Αρχαία Ελληνικά ,Φυσική ,Έκθεση , ΧημείαΒιολογία,  Κοινωνιολογία,Μελέτη Δημοτικού.

Αν πάλι σε ενδιαφέρουν οι ξένες γλώσσες, τότε μπορείς να βρεις καθηγητές για: ΑγγλικάΓερμανικά ΓαλλικάΙσπανικά και άλλες 12 γλώσσες.
Για άλλα αντικείμενα θα βρεις από Κιθάρα και Πιάνο μέχρι Προγραμματισμό και Yoga.

Αν λοιπόν ψάχνεις το σωστό ιδιαίτερο για εσένα ή το παιδί σου, τότε δεν έχεις παρά να πληκτρολογήσεις instateacher.gr και να κάνεις την αναζήτηση που θέλεις. Στη συνέχεια στείλε μήνυμα στους καθηγητές που πληρούν τα κριτήρια σου και κατέληξε σε εκείνον που εκφράζει περισσότερο τα θέλω και τους στόχους σου.

Γιατί στην παιδεία δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.

Total
2
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *