Ηράκλειο: Καταλήψεις λεωφορείων για φθηνά εισιτήρια

Το «μπελά» της έχει βρει το τελευταίο διάστημα η διοίκηση τους αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου από τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των φοιτητών που διαμαρτύρονται για την υψηλή τιμή του εισιτηρίου.

Το «μπελά» της έχει βρει το τελευταίο διάστημα η διοίκηση τους αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου από τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των φοιτητών που διαμαρτύρονται για την υψηλή τιμή του εισιτηρίου. Οι φοιτητές, κυρίως από τα ΤΕΙ, προχωρούν σε συντονισμένες μαζικές επιβιβάσεις στο λεωφορείο της γραμμής χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο και μοιράζοντας σχετικό ενημερωτικό υλικό στους υπόλοιπους επιβάτες του οχήματος. Δεν έχουν λείψει οι εντάσεις από τις κινητοποιήσεις αυτές καθώς σε κάποιες περιπτώσεις ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και κάλεσε την αστυνομία. Σε όλες τις περιπτώσεις πάντως οι φοιτητές τελικά μετακινήθηκαν χωρίς να καταβάλλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Οι φοιτητές τονίζουν πως οι αστικές συγκοινωνίες στο Ηράκλειο είναι από τις ακριβότερες στην Ελλάδα, ενώ ουσιαστικά δεν υπάρχει έκπτωση για τους φοιτητές που χρειάζεται να χαλάνε περίπου «μισό ενοίκιο» για να πηγαινοέρχονται στη σχολή τους.

Για περισσότερες ειδήσεις τσέκαρε εδώ

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *