Οι 15 απαράβατοι κανόνες για μια σωστή κρέπα!

Κάθε Έλληνας φοιτητής που θέλει να λέει ότι τίμησε τα φοιτητικά του χρόνια, πρέπει έστω και μια φορά να έχει φάει κρέπα με παραπάνω από 3 υλικά μέσα! Ναι, η κρέπα είναι από τις πιο γνωστές και αμφιλεγόμενες διατροφικές συνήθειες των φοιτητών και εγώ παρακάτω συγκέντρωσα 15 χρυσούς κανόνες για μια σωστή κρέπα!

1. Η σωστή η κρέπα έχει ανακαλυφθεί για να τρώγεται μόνο γλυκιά. Οτιδήποτε άλλο αλμυρό μπορεί να μπει σε ψωμάκι του τοστ ή στα γεμιστά.

2. Τη σωστή την κρέπα πρέπει να τη γεμίζεις τουλάχιστον με 3 διαφορετικά είδη (λέγοντας “είδη”  εννοούνται μόνα τα γλυκά).

3. Τη σωστή την κρέπα, η παλάμη του χεριού σου, δεν πρέπει να μπορεί να την κλείσει.

4. Η σωστή η κρέπα δεν τρώγεται με μαχαιροπίρουνο.

5. Η σωστή η κρέπα πρέπει να ξεχειλίζει και στο καπάκι να σε λερώνει γύρω-γύρω από το στόμα σε τέτοιο βαθμό που όλοι θα σε μπερδεύουν με τον Τζόκερ.

6. Το κουτί στο οποίο σου μετέφερε ο deliver-ας, τη σωστή την κρέπα, το χρησιμοποιούμε πάντα και σαν πιάτο.

7. Όταν φτιάχνει, ο μάστορη, τη σωστή την κρέπα, εσύ πρέπει να παρακολουθείς στενά και επίμονα κάθε κίνηση του. Εάν μπορείς κρέμεσαι και από πάνω του.

8. Τη σωστή κρέπα δεν τη γεμίζεις ποτέ με φρούτα, δημητριακά και μούσλι. Αν θες φρούτα, δημητριακά και μούσλι φάε ένα γιαούρτι. Με φρούτα, δημητριακά και μούσλι.

9. Με τη σωστή την κρέπα δεν πίνεις τίποτα άλλο εκτός από νερό. Και αυτό στο τέλος. Αφού σε λιγώσει. Αν θες αναψυκτικό, φάει γύρο.

10. Όταν την παραγγείλεις στο σπίτι, τη σωστή την κρέπα, την τρως πάντα ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Ποτέ όρθιος και για όνομα του θεού, ποτέ στο τραπέζι της κουζίνας.

11. Η σωστή η κρέπα τρώγεται το πολύ σε 5-6 μπουκιές. Σε μισώ αν τη φας σε πάνω από 10, είσαι το είδωλο μου και θα αφιερώσω ναό στο όνομα σου αν την καταφέρεις με μόλις 3.

12. Η σωστή η κρέπα, η οποία είναι μόνο γλυκιά (μη λέμε τα ίδια) πρέπει να σε γεμίσει με το αίσθημα του κορεσμού. Αν στο τέλος σε φέρει και καούρα τότε έχεις φτάσει στην Μέκκα της διατροφικής ηδονής.

13. Τη σωστή την κρέπα δεν την μοιράζεσαι με κανέναν!! Αυτό το “μια δαγκανιά να κάνω” είναι το μεγαλύτερο ψέμα που υπάρχει. Φιλίες χάλασαν, σπίτια έκλεισαν, κυβερνήσεις έπεσαν και ζευγάρια χώρισαν για αυτήν τη μια δαγκανιά.

14.  Τη σωστή την κρέπα την τρως ανάμεσα στα γεύματα της ημέρας και φυσικά δεν είναι απαραίτητο να πεινάσεις πρώτα!
15. Η σωστή η κρέπα είναι σαν το στοματικό σεξ. Τη φέρνεις κοντά στο στόμα σου, τη μυρίζεις, την τρως και είναι στο χέρι σου αν στο τέλος σκουπιστείς ή όχι.


Ευθύμης Κάλφας. Αποφάσισα τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω, στα 17 μου. Τότε που ακόμα γράφαμε με χαρτί και στυλό. Μέτα ήρθε το internet και όλα έγιναν ευκολότερα! Τελείωσα το τμήμα Κοινωνικης Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης στην Κομοτηνή έχοντας χρόνια παράλληλη σχέση με τα media και τη δημοσιογραφία! Εκεί θέλω και προσπαθώ να ανήκω! Γράφω για μένα, μπορεί και για σένα, μπορεί και για το φίλο σου, σίγουρα όμως γράφω και λίγο για τη μαμά μου, για να το χει καμάρι στη γειτονιά! Διάβασε τα άρθρα μου εδώ

1 Comment

  1. Mary Kissoudaki

    23 Ιανουαρίου 2016 at 12:52 ΠΜ

    Απιστευτα πανηλιθιο ποστ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *