Η Disney μόλις κατέρριψε ένα απίστευτο ρεκόρ!

Φωτογραφία: vsbattles.fandom.com

Η Disney έχει καταφέρει να γίνει το μεγαλύτερο κινηματογραφικό στούντιο αυτή τη στιγμή στο Hollywood και το τελευταίο της επίτευγμα δηλώνει ότι τα υπόλοιπα στούντιο πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να τη φτάσουν. Βλέπεις, με ταινίες όπως αυτές της Pixar, του MCU, των Star Wars, αλλά και remake των κλασσικών της κινουμένων σχεδίων σε live- action εκδόσεις, πώς να μην είναι το μεγαλύτερο κινηματογραφικό στούντιο!

Όλα τα παραπάνω, επιβεβαιώθηκαν την Κυριακή, όπου η Disney έβγαλε και επίσημη ανακοίνωση ότι μέχρι στιγμής οι ταινίες για το 2019 έχουν συγκεντρώσει 7,67 δισ. δολάρια μέσα στο 2019. Μάλιστα, αυτό το ρεκόρ ξεπερνάει το προηγούμενο ρεκόρ (που πάλι ήταν της Disney) των 7,61 δισ. το 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρεκόρ του 2016 έχει να κάνει με το box office όλου του χρόνου, ενώ τα 7,67 δισ. δολάρια η Disney το 2019 κατάφερε να τα φτάσει μέσα σε 7 μήνες! Σκέψου πόσο ψηλά θα φτάσει μέχρι το τέλος του έτους!

AdTech AdΣε αυτό το γιγαντιαίο ποσό, συμπεριλαμβάνονται οι εισπρακτικές επιτυχίες Captain Marvel (1,23 δισ. δολάρια), Aladdin (1,009 δισ. δολάρια), Lion King (962 εκ, δολάρια και σίγουρα θα περάσει το 1 δισ. σε εισπράξεις), Toy Story 4 (917 εκ. δολάρια) και ο βασιλιάς του box office Avengers: Endgame (2,79 δισ. δολάρια). Μάλιστα, αυτές οι ταινίες δεν έχουν αφήσει περιθώριο σε άλλες μικρότερες να βρουν την επιτυχία που τόσο αποζητούν!

Οι επόμενοι μήνες για τη Disney έχουν τις ταινίες Maleficent: Mistress of Evil, Frozen 2, Star Wars: The Rise of Skywalker. Με τα δύο τελευταία να αναμένεται να σπάσουν ρεκόρ στο παγκόσμιο box office, φαίνεται ότι η Disney θα έχει τον καλύτερό της χρόνο το 2019!

Τα άλλα στούντιο πρέπει να αρχίσουν να προετοιμάζονται για την αντεπίθεση, καθώς, μέσα στο 2020 η Disney θα έχει λιγότερες ταινίες και, πλέον, περνάει σε μία καινούρια φάση. Μένει να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον του box office για αυτό το κινηματογραφικό στούντιο, αλλά και τους αντιπάλους του!

Πηγή: neolaia.gr 

Total
2
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *