Η Emirates αναζητά προσωπικό για την Αθήνα!

Αν διανύεις αυτές τις σκατιένες ημέρες που νιώθεις ότι δεν ξέρεις τι θα κάνεις στην ζωή σου ή αγχώνεσαι για το μέλλον σου μιας και το να βρεις δουλειά προς το παρόν σε δυσκολεύει, τότε σίγουρα πρέπει να ρίξεις μια ματιά παρακάτω.

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, αναζητά ξανά υποψήφιους στην Ελλάδα που θα ενισχύσουν το διεθνές της πλήρωμα.

Η εταιρεία, που έχει έδρα το Ντουμπάϊ, διοργανώνει «Open Day» στην Αθήνα, τη Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 9.00 π.μ. ακριβώς, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, Λ. Συγγρού 89 – 93.

Το προφίλ των υποψήφιων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Emirates, πρέπει να είναι φιλικό, εξυπηρετικό και με διάθεση να προσφέρουν τη βραβευμένη εμπειρία της εταιρείας στους επιβάτες. Επιπλέον, το βιογραφικό πρέπει να είναι στην αγγλική γλώσσα και η φωτογραφία να είναι πρόσφατη.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορείς να πάρει μέρος στο «Open Day» , είναι να έχεις συμπληρώσει τα 21 έτη, να μην έχεις κάτω από 1,60 ύψος και αν έχεις χτυπήσει τατουάζ, να μην είναι φανερά στο μάτι, ειδικά με τη στολή της Emirates.

Όπως σε κάθε τέτοια περίπτωση, έτσι και σε αυτή, μπορεί να χρειαστεί να μείνεις όλη μέρα στο χώρο και αν περάσεις στην επόμενη φάση θα ενημερωθείς για πιθανές επιπρόσθετες αξιολογήσεις και συνεντεύξεις. Επομένως, μην κανονίσεις τίποτα άλλο για εκείνη την ημέρα.

Σημαντικό να αναφερθεί πως το πλήρωμα θαλάμου της εταιρείας απολαμβάνει μια σειρά από παροχές, στις οποίες περιλαμβάνονται αφορολόγητα εισοδήματα, δωρεάν διαμονή στο Ντουμπάϊ, μεταφορά από/προς τη δουλειά, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Ντουμπάϊ.

Επίσης, οφέλη των ταξιδιωτικών παροχών έχουν οι οικογένειες και οι φίλοι τους και αποτελούν ένα ακόμα αξιόλογο πλεονέκτημα, καθώς το διευρυμένο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates προσφέρει πολλές ευκαιρίες για ταξίδια στις έξι ηπείρους που πετά η αεροπορική εταιρεία.

Για περισσότερες ακόμα πληροφορίες πάτησε ΕΔΩ.

Πηγή: neopolis.gr

Total
2
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *