Η πιο σοκαριστική στιγμή μόλις συνέβη στο Grey’s Anatomy [Spoiler Alert]

Σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια της Αμερικανικής τηλεόρασης, ο αγαπημένος χαρακτήρας γιατρός Derek Shepherd -γνωστός και ως McDreamy- σκοτώθηκε στο επεισόδιο της Πέμπτης 24 Απριλίου.

Η εξέλιξη αυτή ήταν ιδιαίτερα περίεργη για τους fans διότι ο 49χρονος ηθοποιός Patrick Dempsey είχε υπογράψει ήδη διετές συμβόλαιο με την παραγωγή του Greys Anatomy που θα τον κρατούσε στη σειρά μέχρι τον 12 κύκλο (αυτήν τη στιγμή προβάλλεται ο 11). Το επεισόδιο ωστόσο έκανε σαφές με τον πιο παραστατικό τρόπο ότι ο doctor Derek δε θα επιστρέψει ποτέ ξανά στην αγαπημένη σειρά.

Ο θάνατος

Το επεισόδιο, το οποίο γράφτηκε αποκλειστικά από τη δημιουργό του Grey’s Anatomy, Shonda Rhimes, ξεκίνησε με τον Derek να σώζει ανθρώπους από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα όμως στο τέλος από απροσεξία του, παρασέρνεται από ένα φορτηγό, καταλήγει στο νοσοκομείο και η συνεχεία πηγαίνει κάπως έτσι:

Τι δήλωσε η σεναριογράφος;

Η σεναριογράφος και παραγωγός Shonda Rhimes δήλωσε: «Ο Derek Shepherd ήταν, είναι και θα είναι πάντα ένας εξαιρετικά σημαντικός χαρακτήρας τόσο για την Μέρεντιθ όσο και για μένα αλλά και για όλους τους fans. Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα αποχαιρετούσα τον McDreamy με αυτόν τον τρόπο. O Patrick Dempsey ενσάρκωσε έναν χαρακτήρα τον οποίο ξέρω ότι και οι δυο θέλαμε να γίνει ένα ουσιαστικό παράδειγμα -χαρούμενο, λυπημένο, ρομαντικό, οδυνηρό και πάντα αληθινό- το οποίο όλες οι γυναίκες πρέπει να απαιτήσουν για την σύγχρονη αγάπη» ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι η απώλεια του θα επηρεάσει όλους τους χαρακτήρες της σειράς «Πλέον η Μέρεντιθ αλλά και όλη η οικογένεια του Greys Anatomy, πρόκειται να μπουν σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής τους. Οι πιθανότητες για το τι πρόκειται να ακολουθηθεί πρόκειται να είναι ατελείωτες. Το καρουσέλ δε σταματά να γυρνά».

 

 

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *