Η Ryanair πάει…Black Friday με απίστευτα χαμηλές τιμές!

Ψάχνετε τις καλύτερες προσφορές πτήσεων για την Black Friday; Πέρσι η Ryanair πραγματοποίησε ένα υπερθέαμα εκπτώσεων Black Friday που κράτησε για μία εβδομάδα και φέτος σχεδιάζει να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες και καλύτερες προσφορές πτήσεων.

Το 2017, η Ryanair για την Black Friday προσέφερε εκπτώσεις έως και 20% στις πτήσεις και ναύλους που ξεκινούσαν από 19,99.

Πότε θα ξεκινήσουν οι εκπτώσεις για την Black Friday 2018 στη Ryanair;

Οι εκπτώσεις για την Black Friday 2018 στη Ryanair θα ξεκινήσουν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν 24 ώρες, αλλά εάν αυτές δεν σας αρκούν και χρειάζεστε περισσότερες προσφορές σε απίστευτα χαμηλές τιμές, ρίξτε μια ματιά στις προσφορές πτήσεών μας για τη Cyber Monday.

Τι είδους εκπτώσεις Black Friday έχει πραγματοποιήσει η Ryanair στο παρελθόν;

Το 2017 στην Black Friday της Ryanair προσφέρθηκαν τα εξής:
Εκπτώσεις Black Friday της Ryanair – Απίστευτες προσφορές σε πτήσεις για το 2017

Οι ταξιδιωτικές προσφορές Black Friday είναι ασυναγώνιστες. Έχουν όμως τόσες πολλές προσφορές πτήσεων καθημερινά που 1 ημερολογιακή ημέρα δεν είναι πλέον αρκετή. Για τον λόγο αυτό, προσφέρουν μια καταπληκτική εβδομάδα εκπτώσεων Black Friday! Από τις 20 έως τις 26 Νοεμβρίουκαι κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων Black Friday, έχουμε μια νέα προσφορά πτήσης για εσάς καθημερινά. Οι πτήσεις διατίθενται για ταξίδια από τον Δεκέμβριο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2018, ανάλογα με την προσφορά. Φροντίστε να δράσετε γρήγορα, γιατί οι καθημερινές προσφορές πτήσεων εξαντλούνται πολύ γρήγορα.

Εάν επιθυμείτε να εκμεταλλευτείτε παρόμοιες προσφορές πτήσεων για την Black Friday 2018, απλά αποθηκεύστε αυτή την σελίδα στους σελιδοδείκτες σας και επιστρέψτε την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018, δηλαδή την Black Friday, για τις χαμηλότερες και καλύτερες προσφορές πτήσεων που έγιναν ποτέ.


*Βέβαια δεν χρειάζεται να περιμένετε για την Black Friday 2018, καθώς η Ryanair έχει ήδη τις καλύτερες τιμές και τις φθηνότερες πτήσεις από Θεσσαλονίκη. Ξεκινήστε τις κρατήσεις και εξοικονομήστε σήμερα.

Total
1
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *