Ηarry Potter: Aγνώριστος ένας από τους πρωταγωνιστές 14 χρόνια μετά!

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η πρώτη ταινία του franchise του «Harry Potter» κυκλοφόρησε το 2001, δηλαδή πριν από 18 ολόκληρα χρόνια. Οι πρωταγωνιστές των ταινιών αγαπήθηκαν από το κοινό και όλο το σύμπαν της J. K. Rowling εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο. Το 2016, όμως, κυκλοφόρησε ένα prequel «Fantastic Beasts and Where to Find Them» και η επιτυχία του οδήγησε δύο χρόνια μετά στη συνέχεια «Fantastic Beasts and the Crimes of Grindelwald».

Όσο ωραίες κι αν είναι οι πρόσφατες ταινίες, όμως, οι πρωταγωνιστές των αρχικών θα μείνουν για πάντα χαραγμένοι στις μνήμες των πιστών fans του Harry Potter. Ο Stan Yanevski που υποδύθηκε μία από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες του Harry Potter στο «Harry Potter and the Goblet of Fire», τον Viktor Krum, είναι σήμερα φανερά αλλαγμένος, πολύ πιο γλυκός από τον ρόλο του κι ακόμα πιο γυμνασμένος.

Ο Viktor ήταν ένας μάγος από τη Βουλγαρία, που έλαβε μέρος στο Triwizard Tournament μαζί με τη Fleur Delacour, τον Cedric Diggory και -φυσικά- τον Harry Potter. Στον Viktor, μάλιστα, άρεσε η Hermione Granger, με την οποία πήγε στο Yule Ball και την οποία επιλέχθηκε να σώσει στην Black Lake.

Δες πόσο έχει αλλάξει ο ηθοποιός στις φωτογραφίες που βρίσκονται στη συνέχεια.

Πηγή: www.teen.queen.gr

Total
4
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *