Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Την όμορφη και ταλαντούχα Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, φέτος θα την απολαύσουμε στην «Γενιά των 592», να υποδύεται την Κατερίνα, μία νέα κοπέλα, ανεξάρτητη, δυναμική με καλούς φίλους. Είσαι έτοιμη να ταυτιστείς;

Όσο κλισέ κι αν ακουστεί…

«…από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός». Η Ιωάννα ενώ σπούδαζε στην Ψυχολογία Θεσσαλονίκης έδωσε εξετάσεις στο ΚΘΒΕ γιατί όπως μας είπε «Η δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου είναι κατά τη γνώμη μου μια από τις καλύτερες δραματικές σχολές στην Ελλάδα και είναι και στη Θεσσαλονίκη (σπίτι μου, σπιτάκι μου!) οπότε θεώρησα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή».

Και πως τα συνδύαζε;

Η ψυχολογία δεν είχε πολλά υποχρεωτικά μαθήματα, οπότε μπορούσε να διαβάζει μόνη της για τις εξεταστικές και ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν… θετικά. Βέβαια, «είναι δύσκολο να δώσεις την πρέπουσα σημασία σε δύο διαφορετικούς τομείς με τους οποίους ασχολείσαι ταυτόχρονα. Κάποιος θα υπερέχει εις βάρος του άλλου και η δική μου προτεραιότητα ήταν πάντα η δραματική.»

Η πιο έντονη στιγμή

Όταν είδε το όνομά της στους επιτυχόντες των εξετάσεων του ΚΘΒΕ.

Athens VS Thessaloniki

Η μετάβαση από την μια πόλη στην άλλη ήταν ομαλή για την Ιωάννα «νιώθω σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα, απλώς δε μένω πλέον με τους γονείς μου και χρειάζεται να οδηγάω περισσότερη ώρα προκειμένου να φτάσω από τη μία περιοχή στην άλλη! Η αλήθεια είναι, πάντως, πως λόγω συνθηκών και επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είχα το χρόνο να σκεφτώ το πώς θα προσαρμοστώ, απλώς προσαρμόστηκα…»

Γενιά των 592 ευρώ;

Μία αισιόδοξη και κωμική ματιά της κατάστασης στην οποία είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε όλοι αυτήν την περίοδο. «Η σειρά δεν ειρωνεύεται τη γενιά των 592 ευρώ, ίσα-ίσα αναδεικνύει τα προβλήματα και τις ανησυχίες της, απλώς τα αντιμετωπίζει με χιούμορ».

Εσύ και ο ρόλος σου

«Το βασικό σημείο που διαφέρουμε με την Κατερίνα είναι ότι εκείνη επιστρέφει μετά από εφτά χρόνια παραμονής στο εξωτερικό και προσγειώνεται απότομα στην ελληνική πραγματικότητα, ενώ εγώ -ευτυχώς ή δυστυχώς- τη γνωρίζω κάπως καλύτερα».

Τι κάνεις με 592 τον μήνα;

Οικονομία… τι άλλο μπορείς να κάνεις!

Με πιάνει η κρίση

Τα πράγματα δεν μπορούν να πάνε και πολύ χειρότερα! Όπως κι αν είναι, ο χρόνος θα δείξει. Όλοι οι κλάδοι βρίσκονται σε μια μεταβατική περίοδο. Ο δικός μας γιατί να ξεφύγει;

Ioanna’s advice

Για τις φοιτήτριες που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί: «Να κάνουν αυτό που τους λέει η καρδιά τους…»

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *