Ιταλία: Πωλούνται σπίτια με 1 ευρώ σε έντεκα πόλεις της

Την ώρα που οι τιμές των ακινήτων παρουσιάζουν ανηφορική τάση στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, στην Ιταλία υπάρχουν 11 πόλεις που προσφέρουν σπίτια με μόλις 1 ευρώ.

Σύμφωνα με σχετικό διεθνές δημοσίευμα του CNN, υπάρχουν ακόμα πολλά σπίτια αξίας 1 ευρώ που πωλούνται κατά μήκος της Ιταλίας και τα οποία ψάχνουν νέους ενοίκους.

Η είδηση των πιο «οικονομικών» σπιτιών που χρήζουν ανακαίνισης έγινε viral στις αρχές του προηγούμενου έτους και ήδη πολλά σπίτια απέκτησαν νέους ιδιοκτήτες και ζωή, ενώ, σύμφωνα με τα όσα επικαλείται το ίδιο δημοσίευμα, έχουν ήδη προχωρήσει οι εργασίες σε πολλά από τα σπίτια που πωλήθηκαν έναντι 1 ευρώ στην Ιταλία.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι οι νέοι ιδιοκτήτες θα πρέπει να δεσμευθούν πως θα κάνουν κάποια ανακαίνιση στα σπίτια τους για ένα ελάχιστο κόστος των 15.000 ευρώ, εντός τριών ετών από την αγορά του ακινήτου, ενώ παράλληλα θα χρειαστεί να καταβάλουν εγγύηση μεταξύ 2.000 ευρώ και 5.000 ευρώ, η ​​οποία όμως επιστρέφεται μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης.

Οι 11 πόλεις που ψάχνουν αγοραστές για σπίτια αξίας 1 ευρώ είναι οι εξής:

1) Μουσομέλι

2) Φαμπρίτσε ντι Βερτζεμόλι

3) Καντιάνο

4) Νούβλι

5) Ζαμπούκα

6) Μποργκομετζαβάλε

7) Ζούνγκολι

8) Καμαράτα

9) Μπινόβα

10) Ογιολάι

11) Γκάνγκι

Πηγή: neolaia.gr

Total
10
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *