Κανόνες σωστού FAIR PLAY για άντρες

Μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.  Στην αρχή νομίζουμε ότι είναι ιδέα μας και αναρωτιόμαστε μήπως μας κάνει πλάκα ο θεός, μετά αρχίζουμε και το βλέπουμε πιο σοβαρά και στο τέλος έρχεται η σειρά μας να χαμογελάσουμε στο απέναντι μωρό που μας την πέφτει στεγνά

Μέχρι εδώ όλα καλά και ανθηρά! Υπό κανονικές συνθήκες τώρα θα σου έλεγα «Όρμα μεγάλε, είναι δικό σου το κορμί» και θα προχωρούσα στο επόμενο άρθρο, όμως δεν θα γίνει αυτό σε ετούτες τις γραμμές. Διότι μπορεί το μωρό να είναι γερό, μπορεί και εσύ να είσαι κουκλάκι ζωγραφιστό όμως υπάρχει ακόμα ένας χαρακτήρας στο σενάριο που ονομάζεται Βαγγέλης, είναι ο γκόμενος της κοπέλας που σε κάνει τα γλυκά μάτια και κοίτα να δεις σύμπτωση, τυχαίνει να είναι ο καλύτερος σου φίλος!!

Στις αντρικές φιλίες υπάρχει ένας απαράβατος κανόνας «Ποτέ δεν π%$#ς γκόμενα φίλου σου», είτε αυτή είναι πρώην ή νυν και αει και εις τους αιώνας των αιώνων, αμήν…Είναι από αυτούς τους όρκους που παίρνουν μεταξύ τους οι άντρες χωρίς να χρειαστεί να ειπωθεί με λόγια, θεωρείται από τους πλέον πιο ισχυρούς και η καταπάτηση τους αξίζει την πιο περίοπτη θέση στην κόλαση!

my_best_friend_s_girl13

Η Μαριλένα όμως (το κορίτσι της υπόθεσης) συνεχίζει να σε κοιτάει με έντονο και πολλά υποσχόμενο ύφος, βάζοντας ταυτόχρονα στο μυαλό σου ότι πιο βρώμικη, πρόστυχη και sexy σκέψη υπάρχει…Αυτή την στιγμή που φουσκώνουν δύο πράγματα σε σένα(το δεύτερο είναι η υπερηφάνεια σου) και αρχίζουν ταυτόχρονα να μπαίνουν στο μυαλό σου ιδέες του τύπου «Ναι όμως με τον Βαγγέλη το τελευταίο καιρό έχουμε απομακρυνθεί» ή «Χθες μου μιλούσε γι’ αυτήν και είπε πως θέλει να τη σουτάρει» ή ακόμα καλύτερα «Δεν θα τον πειράξει, αφού και αυτός πάει με την φίλη της», ναι, αυτήν ακριβώς την στιγμή πρέπει, να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ…Να σταματήσεις και να σκεφτείς:

…αν αξίζει

Αν για μια γκόμενα αξίζει να τα κάνεις όλα σμπαράλια με το κολλητό σου. Και μην ακούσω βλακείες του τύπου «Δεν χρειάζεται να το μάθει ποτέ» και «Μια φορά θα γίνει, δε τρέχει και τίποτα» γιατί και θα τα μάθει όλα πολύ γρηγορότερα από ότι νομίζεις(ο κολλητός σου μωρέ) και θα πάθεις πλάκα με την συχνότητα του σεξ ανάμεσα σε σένα και στο Μαριλενάκι!

…τι κάνει εκείνη την ώρα!

Σκέψου πως την ώρα που σε παίζει με τα μάτια της και σε έχει φτάσει στον έβδομο ουρανό, με το άλλο της το χέρι μπορεί να πιάνει το «χέρι» του κολλητού σου ή ακόμα χειρότερα το χέρι του τρίτου φίλου σου του Μάκη. Έλα, εφόσον το κάνει σε σένα, στον Μάκη θα κολλήσει???

…αν ακούει Βίσση

Γιατί σε περίπτωση που ακούει, το μόνο που είσαι γι’ αυτήν είναι ένας στίχος «Λατρεμένο το απαγορευμένο». Και όπως κάθε απαγορευμένο, ριψοκίνδυνο και παράνομο ταυτόχρονα λειτουργεί και ως αφροδισιακό. Οπότε ναι, αν έχεις την εντύπωση ότι μετά το σεξ, θα συνεχίσει να είναι μαζί σου, μάλλον πρέπει να αρχίζεις να βλέπεις ξανά Στρουμφάκια, μπουμπούνα!!

Τελικά;

Αν παρ’ όλα αυτά πιστεύεις ότι ταιριάζει περισσότερο με σένα η Μαριλένα παρά με τον Βαγγέλη, οφείλεις να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα. Να πας στον κολλητό σου και να πεις την αλήθεια, κατάματα, χωρίς φόβο και πάθος. Το καλύτερο που μπορείς να πάθεις είναι να μείνεις χωρίς φίλους, το χειρότερο χωρίς…δόντια!!

Για σένα τώρα που κατάφερες να πειστείς πως η γκόμενα του φίλου σου είναι απαγορευμένος καρπός, χειρότερος και από το μήλο των πρωτόπλαστων, προτείνω άμεση δράση παρέα με τον κολλητό σου που θα του πεις τι συμβαίνει.

Το σχέδιο εξουδετέρωσης που θα θέσετε σε εφαρμογή να έχει τακτ παρακαλώ πολύ, καλούς τρόπους, γαλλικά και πιάνο, διότι μη ξεχνάμε πως πάντα έχουμε να κάνουμε με το ασθενές φύλο το οποίο δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας μακριά του!

 


Ευθύμης Κάλφας. Αποφάσισα τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω, στα 17 μου. Τότε που ακόμα γράφαμε με χαρτί και στυλό. Μέτα ήρθε το internet και όλα έγιναν ευκολότερα! Τελείωσα το τμήμα Κοινωνικης Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης στην Κομοτηνή έχοντας χρόνια παράλληλη σχέση με τα media και τη δημοσιογραφία! Εκεί θέλω και προσπαθώ να ανήκω! Γράφω για μένα, μπορεί και για σένα, μπορεί και για το φίλο σου, σίγουρα όμως γράφω και λίγο για τη μαμά μου, για να το χει καμάρι στη γειτονιά! Διάβασε τα άρθρα μου εδώ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *