Καθηγητής έλιωσε στο ξύλο φοιτητές επειδή άργησαν στο μάθημα [video]

Ο ζήλος ενός καθηγητή να συνετίσει τους μαθητές του οι οποίοι καθυστέρησαν στο μάθημά τους, έχει σοκάρει. Το περιστατικό, το οποίο βιντεοσκοπήθηκε, συνέβη στη σχολή ναυτικής εκπαίδευσης Rizhao, που βρίσκεται στην ανατολική επαρχία της Κίνας και συγκεκριμένα στην επαρχία Shandong.

Τι συνέβη;

Οι φοιτητές δέχθηκαν σχεδόν αδιαμαρτύρητα τον ξυλοδαρμό τους από τον καθηγητή τους ο οποίος εξοργίστηκε επειδή άργησαν στο μάθημα για την στρατιωτική εκπαίδευσή τους, ένα υποχρεωτικό μάθημα τόσο για τους μαθητές του λυκείου όσου και τους πρωτοετής του κολεγίου. Ο καθηγητής τους βρίζει και το χαστούκι πέφτει βροχή. Ένας από τους μαθητές του λέει «αρκετά» αλλά δεν τίποτα δεν σταματά τον εξοργισμένο καθηγητή που συνεχίζει να ξεσπά στα πρόσωπα τεσσάρων άλλων φοιτητών.

Απολύθηκε ο καθηγητής

Δύο ημέρες μετά τη δημοσίευση του βίντεο, στις 3 Σεπτεμβρίου, η διεύθυνση του κολεγίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημέρωνε ότι ο καθηγητές τιμώρησε τους μαθητές επειδή άργησαν στο μάθημά τους. Όμως έχασε την ψυχραιμία του και απέτυχε να τους διδάξει και να τους συνετίσει με υπομονή και ως εκ τούτου απολύθηκε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=MPChUZyi-Zc

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *