Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δίνει μαθήματα στην εξεταστική Σεπτεμβρίου [εικόνες]

Μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απήλαυσε τις διακοπές και σκέφτηκε το μέλλον της. Η παρουσιάστρια που δεν είχε τελειώσει τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, που είχε περάσει, αποφάσισε να επιστρέψει στα θρανία και να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

«Κάποια πράγματα μπορεί να τα αφήσαμε..δεν τα ξεχάσαμε» έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram, με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στη σχολή της και να πιάνει και πάλι τα βιβλία.

Πόσα μαθήματα χρωστάει;

Η εισαγωγή της στο πανεπιστήμιο ήταν ο λόγος που η όμορφη ξανθιά βρέθηκε από την Ρόδο στην Αθήνα, ενώ, σε παλιότερη συνέντευξή της στο People, είχε αποκαλύψει ότι χρωστάει 11 μαθήματα για να πάρει το πτυχίο.

Δεν έχω αφήσει την σχολή. Έχω ακόμη έντεκα μαθήματα να δώσω. Είμαι περήφανη που μπήκα στο πανεπιστήμιο και το να πάρω το πτυχίο μου θα είναι η ολοκλήρωση εκείνου του στόχου μου. Ξέρεις, από 17,5 χρόνων που ήρθα στην Αθήνα δουλεύω. Δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να μην το κάνω και με πήγε λίγο πίσω. Από την άλλη, έμαθα πώς βγαίνουν τα χρήματα, έμαθα ότι πρέπει να κοπιάσεις για να τα αποκτήσεις», είχε πει χαρακτηριστικά.

 

Total
4
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *