Λόγοι για να μην σκας που πέρασες σε μια ξένη πόλη!

Οι βάσεις των Πανελληνίων βγήκαν και εσύ πλέον βρίσκεσαι σε ξένη πόλη… Άλλοι το περίμεναν, άλλοι όχι!  Το θέμα όμως είναι τί κάνουμε από εδώ και πέρα; Όχι!  Μη φοβάσαι φιλαράκο, δεν τελείωσε η ζωή, ίσα-ίσα τώρα μόλις ξεκινάει…

Γράφει ο Σπύρος Χαραλαμπίδης

Και δεν είναι τρόπος του λέγειν! Ξέρω πώς νιώθεις γιατί ήμουν και εγώ στους τυχερούς- άτυχους που πριν τέσσερα χρόνια πέρασαν μακριά από την πόλη τους και αλήθεια, πρέπει να καταλάβεις πόσο τυχερός μέσα στην ατυχία σου είσαι. 

Αυτονομία

Εξηγούμαι: «Τι ώρα είναι αυτή;»  «Που ήσουν;», «Πάλι τα έπινες;». Ξέχασε τα όλα αυτά! Πλέον είσαι κύριος του εαυτού σου. Μπαίνεις, βγαίνεις ό,τι ώρα θέλεις γνωρίζοντας πώς κανείς δεν πρόκειται να σου πει τίποτα το πρωί που θα ξυπνήσεις (εντάξει μπορεί να είναι και μεσημέρι) 

Φαγητό

Βρίσκεσαι στη μοναδική ίσως φάση της ζωής σου που μπορείς να καθορίζεις μόνος σου το τι θα φας και τι όχι! Ξέχασε τις φακές, τις μπάμιες , το σπανακόρυζο και γενικά ό,τι λαχανικό που σιχαίνεσαι απ’ όταν θυμόσουν τον εαυτό σου! 

Προσωπικές στιγμές

Όποτε θέλεις φίλε μου μπορείς να φέρεις όποιον γουστάρεις στο μικρό σου παλατάκι. Είτε αυτό λέγεται, σάπισμα ως το πρωί με φιλαράκια στο σπίτι είτε αυτό λέγεται, ξέσκισ,εεεε ρομαντική ταινοιούλα και ύπνος με το έτερων ήμισυ. Σκέψου του προσεκτικά! Είναι πιο σημαντικό από όσο νομίζεις! 

Ελευθερία

Μπορείς να κυκλοφορείς όπως θέλεις. Με το εσώρουχο, χωρίς αυτό ή όπως επιθυμείς τέλος πάντων, χωρίς να αγχώνεσαι αν σε δει κάποιος ή ότι πρέπει να κλειστείς στο δωμάτιό σου. Δεν νομίζω να σε χαλάει! 

Καθαριότητα

Καθαρίζεις το σπίτι σου μόνο αν είναι απαραίτητο! Εντάξει, αν κρίνεις εσύ ότι είναι απαραίτητο. Εδώ κι αν μιλάμε για κάτι θετικό. Κανείς δεν πρόκειται να σε αναγκάσει να ξεσκονίσεις το δωμάτιό σου, να μαζέψεις τα ρούχα από την καρέκλα ή να στρώσεις το κρεβάτι σου. Το κάνεις μόνο όταν θέλεις και κρίνεις ότι δεν υπάρχει άλλη λύση! 

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *