Μαθαίνοντας να είστε πιο ευγενικοί με τον εαυτό σας

Μήπως τον τελευταίο καιρό έχετε διαπιστώσει πως νευριάζετε με τον εαυτό σας περισσότερο από το κανονικό; Λοιπόν πρέπει να θυμάστε πως οι καταστάσεις που ζούμε όλοι μας δεν είναι φυσιολογικές και κάποια πράγματα δεν θα είναι όπως ποτέ ξανά, οπότε ίσως ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας χρειάζεται μια μικρή προσαρμογή επίσης.

Πρώτα απ ‘όλα, υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι κανένα από αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο μας αυτή τη στιγμή δεν είναι δικό σας λάθος, οπότε δεν φταίτε. Πολλοί από εμάς πιστεύουν ότι αφού ο κόσμος βρίσκεται σε αταξία, πρέπει να τα κάνουμε όλα τέλεια. Λοιπόν, αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, και δεν είναι κακό. Είναι απλώς η ζωή, και εάν είστε λίγο πιο ευγενικοί με τον  εαυτό σας, μπορείτε πιο να αξιοποιήσετε την εσωτερική σας δύναμη. Κάτι που είναι πολύ καλύτερο, από να προσπαθείτε να είστε σε όλα τέλειοι.

Άλλωστε, τα πράγματα δεν πρόκειται να γίνουν όπως ήταν. Ο δρόμος είναι αβέβαιος. Πραγματικά δεν ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί τον επόμενο χρόνο με τον ιό, και αυτό κάνει τους πάντες να βρίσκονται σε ένταση. Εάν όμως χαλαρώσετε και σταματήσετε να απαιτείτε την τέλεια απόδοση, η ζωή θα γίνει πολύ πιο όμορφη. Αυτό δεν σημαίνει να αφήσετε τα πάντα να καταρρεύσουν. Θα ολοκληρώνετε τα πράγματα, αλλά χωρίς την πρόσθετη πίεση της τελειομανίας .

Το μόνο που απαιτείται από εσάς είναι να επιβιώσετε αυτή τη φορά. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε μια πορεία αυτοβελτίωσης ή να μάθετε μια ξένη γλώσσα. Περιμένετε μέχρι να βελτιωθούν τα πράγματα και τότε θα έχετε την ευκαιρία να ξανασκεφτείτε τα όνειρα που έχετε.

Εάν είστε κάποιος με φιλοδοξία – κάτι που είναι υπέροχο –  θα μπορούσε να είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για εσάς. Η φροντίδα του εαυτού σας  είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση. Η διατήρηση μιας καλής διατροφής και η άσκηση είναι πιο σημαντικά από ποτέ, όπως είναι να μαθαίνετε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας.

Η φροντίδα της υγείας σας θα σας βοηθήσει τώρα και αργότερα στη ζωή. Εάν αυτό δεν είναι κάτι στο οποίο έχετε επενδύσει, τώρα φαίνεται ότι είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε. Είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να αγαπάς τον εαυτό σου και όλοι θα μπορούσαμε να κάνουμε λίγο περισσότερο από αυτό.

Πηγή: jenny.gr

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *