Μαθητής έγραψε 100 φορές την ίδια φράση στην αίτηση του για το Πανεπιστήμιο και έγινε δεκτός!

Η απάντηση του μαθητή Ziad Ahmed στην ερώτηση «Τι έχει σημασία για σένα, και γιατί;» η οποία βρισκόταν στην αίτησή του για το Πανεπιστήμιο Stanford ήταν αρκετά ξεκάθαρη. Μάλιστα, για να σιγουρευτεί πως θα γίνει κατανοητός, την επανάλαβε 100 φορές.

Ο μουσουλμάνος έφηβος από το Princeton του New Jersey, έγραψε «#BlackLivesMatter» 100 φορές ως απάντηση στην παραπάνω ερώτηση. Το εκπληκτικό γεγονός αυτής της ιστορίας βέβαια, είναι το γεγονός πως την Παρασκευή, έλαβε το γράμμα αποδοχής του στο Stanford το οποίο δημοσίευσε στο Twitter το Σάββατο.

«Δεν περίμενα πως θα με δεχτούν στο Stanford, αλλά είναι αρκετά αισιόδοξο το γεγονός πως θεωρούν την ενασχόλησή μου με τον ακτιβισμό ως προτέρημα,» δήλωσε ο Ahmed.

Σχετικά με την έμφαση που έδωσε στο #BlackLivesMatter στην αίτησή του, ο Ahmed, « Για μένα, το γεγονός πως είμαι Μουσουλμάνος συνεπάγεται και την υποστήριξή μου στο το κίνημα  αυτό, και ειλικρινά δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς.»

Το πρωί της Τρίτης, ο Ahmed επισήμανε στο Twitter πως στην αίτησή του υπήρχαν κι’ άλλα πράγματα εκτός της απάντησης παραπάνω.

Τα προσόντα του Ahmed όπως φαίνεται, φτάνουν και περισσεύουν για το παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμιο. Έχει προσκληθεί για δείπνο στον Λευκό Οίκο, έχει δουλέψει στις προεδρικές καμπάνιες των δημοκρατών Martin O’ Malley και Hillary Clinton, ενώ επίσης συμμετείχε ως ομιλητής στο TEDx όπου μίλησε για τον νεανικό ακτιβισμό.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο 18χρονος  μαθητής, δεν έγινε δεκτός μόνο στο Stanford αλλά και στα πανεπιστήμια Princeton και Yale που έχουν εξίσου καλή φήμη.


Είμαι από το Καρπενήσι,σπουδάζω στα Ιωάννινα, λατρεύω τις ταινίες,τη σοκολάτα και τα ταξίδια. Βρες με στο instagram: viivii.tr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *