Το «Μαύρο Φεγγάρι» της Παρασκευής φέρνει το τέλος του κόσμου

Ένα φεγγάρι, αλλιώτικο από τα άλλα θα δούμε στον ουρανό την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το «Μαύρο Φεγγάρι» το οποίο πολλοί συνδέουν με την Αποκάλυψη και το τέλος του κόσμου.

Τι θα συμβεί;

Μαύρο Φεγγάρι ονομάζεται το δεύτερο νέο φεγγάρι μέσα σε ένα μήνα, ένα φαινόμενο που εμφανίζεται περίπου κάθε 32 μήνες. Στις 30 Σεπτεμβρίου η φωτεινή πλευρά του φεγγαριού θα είναι από την άλλη πλευρά, και έτσι αυτό που θα δούμε εμείς από τη Γη θα είναι μία σκιά. Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του μαύρου φεγγαριού έγινε το Μάρτιο του 2014, σύμφωνα με το AccuWeather. Σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, το φαινόμενο δεν έχει να προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο, ωστόσο οι συνωμοσιολόγοι έχουν διαφορετική άποψη. Μάλιστα,

Το τέλος του κόσμου

Πολλοί συνδέουν το φαινόμενο μ’ εκείνο που έκανε την εμφάνισή τους στις αρχές του μήνα, το «δαχτυλίδι της φωτιάς» και κάνουν λόγο για κακό οιωνό για την ανθρωπότητα. Στο λεγόμενο «δαχτυλίδι της φωτιάς»,  το φεγγάρι καλύπτει τη Γη και τον ήλιο πάνω από την Αφρική, με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι ο ήλιος έχει σκοτεινιάσει. Έτσι, τα δύο αυτά φαινόμενα, κατά πολλούς, αποτελούν κακό οιωνό για την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *