Με τα νέα πακέτα Home Gaming των Seven Spots ετοιμάσου να μείνεις σπίτι!

Είσαι από εκείνους που τους αρέσει να περνάνε τον χρόνο τους μέσα παίζοντας για ώρες στο PS4, ή σε VR εικονικά ταξίδια; Εάν είσαι τότε ετοιμάσου να απογειώσεις την εμπειρία σου, αν όχι, τότε πρόκειται μόλις να γίνεις. Γιατί με τα νέα πακέτα των Seven Spots θα μείνεις σπίτι για ώρες. Το Home Gaming είναι εδώ για να συνδυάσει δυο μεγάλες απολαύσεις προκειμένου να απογειώσει την gaming εμπειρία σου!

Δε χρειάζεται να αφήσεις ούτε λεπτό την άνεση του σπιτιού σου, πλέον απλά μπορείς να «κοντράρεις» τα φιλαράκια σου στον καναπέ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να κλείσεις ένα από τα πακέτα που θα σου προσφέρουν απόλαυση δίχως να χάσεις λεπτό, για μέρες ολόκληρες. Και φυσικά δε χρειάζεται να σκας που δεν έχεις αγοράσει το PS4 ή δε μπορείς να έχεις στην κατοχή σου έναν εξοπλισμό VR, γιατί με τα νέα πακέτα των Seven Spots μπορείς να έχεις ασταμάτητη διασκέδαση με πολύ χαμηλές τιμές.

Διάλεξε το πακέτο σου!

Τώρα μπορείς να νοικιάσεις μια κονσόλα PS4 μαζί με ένα χειριστήριο Dualshock 4 με 3,90€ την ημέρα. Αν θέλεις ένα έξτρα χειριστήριο, μπορείς να το έχεις με επιπλέον 1,50€ την ημέρα. Για απόλαυση ακόμη μεγαλύτερων διαστάσεων μπορείς να απογειώσεις την εμπειρία σου επιλέγοντας το ολοκληρωμένο πακέτο των Seven Spots που περιλαμβάνει μία κονσόλα PS4 μαζί με δύο χειριστήρια και ένα game της επιλογής σου για 6 ημέρες μόνο με 25,90 €!

 

Τι γίνεται όμως όταν θέλεις μια τρισδιάστατη απόλαυση για να σε ταξιδέψει μέσα στο σπίτι σου; Για να βιώσεις την υπέρτατη εμπειρία του τρισδιάστατου gaming και να ανακαλύψεις έναν νέο τρόπο παιχνιδιού τώρα μπορείς να νοικιάσεις εξοπλισμό VR με 5,90 € την ημέρα ή με 15,90 € για 6 μέρες!

Το Home Gaiming έρχεται σε «άλλες διαστάσεις», για να σε καθηλώσει. Μάζεψε την παρέα σου ή πάρε θέση στον καναπέ και ετοιμάσου να μείνεις μέσα. Τα Seven Spots σε πάνε «αλλού» μέσα στο ίδιο σου το σπίτι!


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *