Μενεγάκη – Ματέο: Η επένδυση στη Λευκάδα

Είναι γνωστό σε όλους ότι τα τελευταία χρόνια η Ελένη Μενεγάκη έχει απορροφηθεί κι εκείνη, μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο, από τις τουριστικές μπίζνες, τις οποίες γνώρισε μέσα από τα Άχλα και τη μονάδα που διατηρεί εκεί μαζί με το σύζυγο της.

Tα νέα σχέδια

Και μπορεί η ωραία Ελένη να συνεχίζει την καριέρα της στην τηλεόραση, ως η απόλυτη βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, όμως πλέον ασχολείται ενεργά και με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Έτσι, όταν έμαθαν, πάντα μαζί με τον Ματέο, για μια ξενοδοχειακή μονάδα που πωλείται στη Λευκάδα, έσπευσαν αμέσως, όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao, να δουν περί τίνος πρόκειται και να διερευνήσουν την πιθανότητα να γίνουν οι νέοι ιδιοκτήτες και να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στο Ιόνιο.

Για ποιο ξενοδοχείο πρόκειται;

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα μικρό ξενοδοχείο, σε ειδυλλιακό σημείο, πάνω από τη θάλασσα, κάτι αντίστοιχο με τα Αχλα δηλαδή, καθώς ούτως ή άλλως αυτός είναι και ο στόχος του ζευγαριού: Να το μετατρέψουν σε μια μονάδα ανάλογη με το οικολογικό κατάλυμα που έχουν δημιουργήσει στην Ανδρο, ένα καταφύγιο και ησυχαστήριο για λίγους και εκλεκτούς φίλους και πελάτες τους.

Koντά στην τελική συμφωνία

Σύμφωνα πάντα με τους ίδιους ανθρώπους οι δύο τους ενθουσιάστηκαν με το σημείο και βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στην τελική συμφωνία. Αν αυτό συμβεί, η Λευκάδα θα βλέπει πολύ -συχνότερα την Ελένη Μενεγάκη και η ίδια θα βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο της, να ασχοληθεί πλέον φουλ τάιμ με τις τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και τα βιολογικά προϊόντα.

 

Πηγή: Ciao

 

Total
2
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *