Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται στο viber-Δείτε τις νέες δυνατότητες!

Το viber αλλάζει και θα δίνει περισσότερες δυνατότητες στους χρήστες του. Πιο αναλυτικά, το νέο εργαλείο θα είναι κατάλληλο για δημοσκοπήσεις (polls) σε Group chats (ομαδικές συνομιλίες) και Communities (κοινότητες). Ως εκ τούτου οι χρήστες μπορούν να ψηφίζουν και να λένε την άποψη τους.

Το viber, με αυτόν τον τρόπο, θέλει να ενισχύσει τις δημοκρατικές διαδικασίες, με αφορμή και τις διεθνείς πολιτικές εξελίξεις και τα διλήμματα.

Οι δυνατότητες των χρηστών

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να διεξάγουν poll, πατώντας το αντίστοιχο εικονίδιο στην συνομιλία τους. Το εικονίδιο αυτό θα εμφανιστεί στην τελευταία ενημέρωση. Ακολούθως, πρέπει να δημιουργήσουν οι ίδιοι μια ερώτηση, προσθέτοντας έως και 10 επιλογές απαντήσεων.

Τα θέματα μπορούν να αφορούν τα πάντα. Από σοβαρά, πολιτικά και μη ζητήματα, έως και ψυχαγωγίας, διασκέδασης και σπορ.

Όσοι συμμετέχουν στη συζήτηση του group, μπορούν να ψηφίσουν πατώντας το κουμπί σε σχήμα καρδιάς δίπλα σε κάθε μία από τις διαθέσιμες επιλογές απάντησης. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται ζωντανά, καθώς ο αριθμός των ψήφων κάθε απάντησης αυξάνεται αυτόματα, κάθε φορά που κάποιος χρήστη την επιλέγει. Οπότε, online μπορεί ο καθένας να βλέπει τα αποτελέσματα κάθε απάντησης στην εν λόγω δημοσκόπηση.

Το στοιχείο αυτό του live είναι κάτι που δεν έχουμε ξανά δει σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Viber ξεκίνησε τις πρώτες δημοσκοπήσεις στα επίσημα Communities της εφαρμογής, στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, ρωτώντας τους χρήστες τι είναι αυτό που θα ήθελαν να δουν περισσότερο στο Viber το επόμενο έτος και δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο εργαλείο. Πάρα πολλοί ζήτησαν δημοσκοπήσεις και έτσι το αίτημα τους πήρε σάρκα και οστά.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Total
2
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *