Μήπως πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε να δίνουμε σημασία στον Sin Boy;

Στην περίπτωση του Sin Boy, δεν υπάρχουν καλά νέα παρά μόνο άσχημα που όλο και χειροτερεύουν. Το χειρότερο από όλα, βέβαια είναι πως η νεολαία δεν σταματά να ασχολείται μαζί του και να τον θαυμάζει.

Πολλοί μάλιστα ονειρεύονται να κάνουν και τη δική του ζωή. Φυσικά, όλο αυτό ξεκινά από την παιδεία που (δεν) λαμβάνουν τα παιδιά, τόσο από την οικογένεια όσο φυσικά και από τα σχολεία.

Μέχρι όλα αυτά να αλλάξουν, ο Sin Boy θα λέει αρλούμπες και εμείς θα ασχολούμαστε μαζί του. Θλιβερός κόσμος, θλιβερή Ελλάδα…

Μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, ο «ράπερ» ανακοίνωσε πως από εδώ και πέρα θα ονομάζεται Lil Jesus. «Όλους τους καλλιτέχνες με το δικό μου ταλέντο στο τέλος τους σκοτώνουν. Γι’ αυτό θα το αλλάξω σε Lil Jesus για να δώσω ελπίδα ότι υπάρχει καλλιτέχνης στην μουσική βιομηχανία που τα κατάφερε χωρίς να χρειαστεί να στερηθεί τη ζωή του», έγραψε.

Μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, ο ράπερ ανακοίνωσε πως από εδώ και πέρα θα ονομάζεται Lil Jesus. «Όλους τους καλλιτέχνες με το δικό μου ταλέντο στο τέλος τους σκοτώνουν. Γι’ αυτό θα το αλλάξω σε Lil Jesus για να δώσω ελπίδα ότι υπάρχει καλλιτέχνης στην μουσική βιομηχανία που τα κατάφερε χωρίς να χρειαστεί να στερηθεί τη ζωή του», έγραψε.

Επιπλέον ανακοίνωσε και την ακύρωση όλων των συναυλιών του για τον μήνα Σεπτέμβριο.

 

Total
2
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *