Νetflix: Τα καλύτερα adult cartoon που μπορείς να δεις!

Mέσα στη βδομάδα σου, αν είσαι σπιτόγατος χρειάζεσαι και ένα Netflix and chill! Να δεις έτσι μία σειρά ή μία ταινία για να περάσει η ώρα σου.

Ή και ακόμα που θα σε κάνει να κολλήσεις και να βλέπεις το ένα επεισόδιο πίσω από το άλλο! Ξέρεις, όμως, το Netflix με τα άπειρα προγράμματα και τις επιλογές που έχει, μπορεί να σε κάνει να χαθείς και να μη δεις σειρές που αξίζει να δεις!

Πέρα από τις σειρές με κανονικούς ηθοποιούς, όμως, πρέπει να δώσεις και μία ευκαιρία στα κινούμενα σχέδια που προσφέρει η υπηρεσία!

Θα δεις ότι έχει τόσο σειρές για ενηλίκους, όσο και για παιδιά που βέβαια, ακόμα, και αυτές θα τις χαρείς ιδιαίτερα.

Για αυτό δες τη λίστα με τις σειρές κινουμένων σχεδίων του netflix που θα σε κάνουν να κολλήσεις!

1. BoJack Horseman

2. Disenchantment

Από το μυαλό που σου έφερε το The Simpsons και το Futurama, έρχεται μία περιπέτεια για ενήλικες. Το χιούμορ το ξέρεις και ξέρεις τι πρέπει να περιμένεις. Ίσως και λίγη περισσότερο σάτιρα στις σειρές που μας έχουν κατακλείσει με τα μεσαιωνικά κάστρα και τους δράκους!

3. Castlevania

Βασισμένο σε ένα παιχνίδι για υπολογιστές! Ένα σκοτεινό και, πλήρως, ενήλικο animation. Ιδιαίτερα θα αρέσει σε εσένα που τρελαίνεσαι για τα anime! Είναι από τις καλύτερες σειρές του netflix και δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα.

4. The Dragon Prince

9 επεισόδια για τους φανατικούς του The Last Airbender! Μία σειρά που προσπαθεί να αλλάξει το animation και να ευχαριστήσει το φανατικό κοινό της σειράς που ανέφερα. Σύντομα έρχεται και ο δεύτερος κύκλος της σειράς!

 

Πηγή: www.neolaia.gr

Total
2
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *