Ο διαγωνισμός «Γραμματείς/Βοηθοί γραφείου 2017» για την Ε.Ε. έχει ανοίξει! Λάβετε συμμετοχή

Αναζητάτε μια διαφορετική σταδιοδρομία γραμματειακών καθηκόντων; Τα όργανα της ΕΕ προσλαμβάνουν γραμματείς και βοηθούς γραφείου υψηλών προσόντων για να καλύψουν πάνω από 300 θέσεις στις Βρυξέλλες ή στο Λουξεμβούργο. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να εργαστείτε σε ένα δυναμικό και πολυγλωσσικό περιβάλλον, σε υπηρεσίες των ευρωπαϊκών οργάνων, όπου σας παρέχονται πολυάριθμες δυνατότητες να βελτιώσετε και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας καθ΄ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας σας.

Πότε ξεκινάει η υποβολή των αιτήσεων;

Αν θεωρείτε ότι έχετε το απαιτούμενο προφίλ για να εργάζεστε είτε αυτόνομα είτε ως μέρος μιας ομάδας διεκπεραιώνοντας ποικίλα καθήκοντα, όπως, γενικής διοίκησης, επικοινωνίας ή οικονομικής διαχείρισης, τότε ίσως αυτή είναι η ευκαιρία σας! Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκινά στις 9 Νοεμβρίου 2017.

Έχετε τα απαιτούμενα προσόντα;

Προτού υποβάλετε αίτηση, θα θέλαμε να σκεφθείτε προσεκτικά κατά πόσο μια σταδιοδρομία στην ΕΕ είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Η διαδικασία επιλογής είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και δεν αρκεί να επιτύχετε την ελάχιστη απαιτούμενη βαθμολογία στις δοκιμασίες. Μόνον όσοι επιτύχουν την υψηλότερη βαθμολογία θα περάσουν στο επόμενο στάδιο επιλογής. Το ερωτηματολόγιο «Σταδιοδρομία στην ΕΕ: είναι για μένα;» και το τεστ αυτοαξιολόγησης θα σας βοηθήσουν να διαπιστώσετε κατά πόσο είστε πράγματι σε θέση να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις του διαγωνισμού.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρεις εδώ

 


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *