Ο Φοίβος Δεληβοριάς θέλει να ακούσει το τραγούδι σου

Έχοντας ίσως στο μυαλό του τους αγώνες τραγουδιού που είχε διοργανώσει στην Κέρκυρα ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Φοίβος Δεληβοριάς διανθίζει το μουσικο-θεατρικό βαριετέ του «Φοίβος στην ταράτσα» (από τις 7 Ιουνίου στον πολυχώρο της Ιεράς Οδού 13-15 ) με έναν παρόμοιο διαγωνισμό.

Τι να κάνεις;

Αν, λοιπόν, είσαι συνθέτης, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή μέχρι τις 22 Μαΐου (δόθηκε παράταση λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος ), στέλνοντας μέχρι δύο τραγούδια σε μορφή mp3 και βιογραφικό στο taratsatoufoivou@gmail.com.

Η κριτική επιτροπή

Το προκριματικό ξεκαθάρισμα θα κάνουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Κυριακή Αιλιανού, Δημήτρης Βραχνός, Ελένη Γιαννοπούλου, Έφη Κουφοπούλου, Όλγα Λασκαράτου, Χρήστος Παπαμιχάλης, Ξενοφών Ραράκος και Βάσια Ρεντούμη. Απ’ αυτήν τη διαδικασία θα προκύψουν οι τελικοί διαγωνιζόμενοι, τους οποίους θα κρίνουν σε ζωντανή ακρόαση τη Δευτέρα 29 Μαΐου (σε αίθουσα του κτιρίου στην Ιερά Οδό 13-15 ) οι Μαρία Βουμβάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Φοίβος Δεληβοριάς, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Άγγελος Παπαδημητρίου, Άγγελος Τριανταφύλλου και Κατερίνα Σταματάκη.

Τα 24 τραγούδια που θα επιλεγούν τελικά, θα παρουσιάζονται ανά δύο σε κάθε παράσταση του «Φοίβος στην ταράτσα», ενώ οι αγώνες τραγουδιού της «Ταράτσας» θα κορυφωθούν στην τελευταία παράσταση. Οι τρεις νικητές θα επιβραβευτούν με κυκλοφορία και ραδιοφωνική μετάδοση του τραγουδιού τους.


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *