Ο νικητής του MasterChef Τιμολέων Διαμαντής ΚΑΙΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ μετά το παιχνίδι!

Πώς άλλαξαν τα πράγματα στην ερωτική του ζωή;

Μία συνέντευξη έδωσε ο νικητής του MasterChef, Τιμολέων Διαμαντής, στο Theme People, όπου μίλησε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής αλλά και για τις κατακτήσεις που έχει!

Όσο αφορά τι τον έκανε να δηλώσει συμμετοχή είπε «Μου αρέσουν τα βραβεία και όταν δήλωσα συμμετοχή αυτός ήταν ο στόχος, τίποτα λιγότερο. Είχα δηλώσει συμμετοχή και στο προηγούμενο, αλλά όταν με κάλεσαν στην οντισιόν δούλευα και είχα ήδη κανονίσει να φύγω για το Γκέτεμποργκ, οπότε δεν πήγα ποτέ. Μετά το μετάνιωσα και όταν έμαθα ότι θα ξεκινούσε ο επόμενος κύκλος, δήλωσα αμέσως συμμετοχή. Είμαι ένα παιδί από την επαρχία και όλα αυτά είναι καινούργια. Δεν θέλω να καώ. Θέλει αυτοσυγκράτηση, αυτοσυγκέντρωση, πολλή μεθοδικότητα και πειθαρχία, στοιχεία που θεωρώ ότι έχω».

Ο Τιμολέων Διαμαντής αποκαλύπτει την ερωτική του ζωή μετά το παιχνίδι

Στην συνέχεια απάντησε σε ένα πιο προσωπικό θέμα και για την επιτυχία που έχει στο αντίθετο φύλο έπειτα το τέλος του παιχνιδιού.

Ο Βολιώτης Έλληνας MasterChef σε ερώτηση πως είναι οι σχέσεις του με τις γυναίκες μετά το παιχνίδι δήλωσε «Προς το τέλος του παιχνιδιού βγήκαμε έξω και είδαμε τι χαμός γίνεται, νομίζω ότι προσπαθώ να κρατιέμαι όσο περισσότερο μπορώ, γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορείς να ξεφύγεις πολύ εύκολα. Είναι πάρα πολύ μεγάλη η πληροφόρηση και η προσφορά, είτε από δουλειές είτε από γυναίκες. Γενικά, όμως, είμαι πολύ συγκροτημένος και επιλεκτικός, οπότε δεν αγχώνομαι. Δεν ενθουσιάζομαι, ούτε εντυπωσιάζομαι εύκολα. Οι γυναίκες με πλησιάζουν με όλους τους τρόπους! Νομίζω ότι συμβαίνει σε όλα τα παιδιά που ήμασταν στον διαγωνισμό. Είχα και πριν επιτυχίες, αλλά νομίζω ότι τώρα και λόγω τηλεόρασης έχουν γίνει πάρα πολλές, γίνεται χαμός! Έχω τρομάξει με τη δύναμη της τηλεόρασης!».

Total
6
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *