Ο Τσιάρτας πήρε θέση για τους διεμφυλικούς και το twitter μας έκανε εθνικά υπερήφανους!

Ο Βασίλης Τσιάρτας, ο Έλληνας παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι γνωστός και για την ιδιαίτερη ευφράδεια λόγου του, δεν δίστασε να πάρει θέση πάνω στο ζήτημα αλλαγής φύλου στην χώρα. Απ’ ότι καταλάβαμε βέβαια παρεκτράπηκε και λιγάκι παραλληλίζοντας το δικαίωμα ενός ανθρώπου στην αλλαγή φύλου με ένα εγκλήματα όπως η παιδεραστία.

Γράφει ο Βαγγέλης Πουρίκης

Κάπως έτσι τα είπε ο Βασίλης Τσιάρτας. Πολλοί συμφώνησαν. Κάποιοι του είπαν «Μπράβο». Κι άλλοι ευχήθηκαν να αγιάσει το στόμα του προκαλώντας σε όλους εμάς μια ανατριχίλα και μια τάση για εμετό! Ευτυχώς, λίγο πριν παρακαλέσουμε κι εμείς τον Κιμ να πατήσει ο,τι κουμπί βρίσκεται μπροστά του, ρίξαμε μια ματιά στο Twitter και σηκώσαμε το κεφάλι ψηλά όταν είδαμε πως δεν έχει χαθεί ακόμη κάθε ελπίδα!

 

 

 

 

 

 

Ο big Bill Tsiartas δεν δίστασε να απαντήσει στους κακοπροαίρετους και να αναλύσει σε βάθος γιατί η δημοσίευση του αυτή που προκάλεσε αντιδράσεις έχει ισχυρή βάση. Προσωπικά βρήκα την αναφορά του στον Αδάμ και την Εύα αξιαγάπητη!

Και λίγο σοβαρά τώρα! Πολλοί χαρακτήρισαν το ξέσπασμα του Τσιάρτα ως ρατσιστικό παραλήρημα. Κι η αλήθεια είναι αυτή. Ο τρόπος που προβάλει την άποψη του κι ο τρόπος που την υποστηρίζει με τέτοια εμμονή κι επιμονή θυμίζει ακραία ιδεολογικά, κομματικά ή οπαδικά σκυλιά! Σε μια χώρα και σε έναν κόσμο που ο άνθρωπος έχει σημαντικά προβλήματα είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ποτέ δεν στρέφεται ενάντια σε αυτόν που τα προκαλεί! Αυτό που φροντίζει να κάνει είναι να γίνει κι αυτός με την σειρά του πρόβλημα για κάποιον άνθρωπο, ή για μια ομάδα ανθρώπων! Στην προκειμένη περίπτωση των διεμφυλικών στρέφεται με σιχαμερό τρόπο ο Βασίλης Τσιάρτας! Τι κι αν δεν επηρεάζει την ζωή του το εάν ένας άλλος άνθρωπος έχει τα ίδια με αυτόν δικαιώματα; Όλη αυτή η φάση του χαλάει την αισθητική κι είναι πεπεισμένος ότι θα οδηγήσει σε ένα αμαρτωλό κράτος διαφθοράς, παιδεραστίας και εγκληματικότητας!

Ας ευχηθούμε πως κάποια στιγμή, αθλητές και πρότυπα των παιδιών της χώρας μας, θα είναι ικανοί να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών μας!


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *