Ο Κύκλος Των Ανερχόμενων Κωμικών

Τα τελευταία 2 με 3 χρόνια ο χώρος του Stand Up Comedy έχει γνωρίσει πλέον μεγάλη προσέλευση τόσο από κωμικούς όσο και κοινό.

Εξεταστική για πολλούς τέλος (σόρρυ παιδιά του ΕΚΠΑ), και ξαφνικά βρίσκεσαι με τόσο ελεύθερο χρόνο που δεν ξέρεις τι να κάνεις! Να δεις όλα τα Blockbuster? Έγινε! Να δεις όλες τις σειρές! Και αυτό έγινε! Να κοιτάς τον τοίχο? Βαρέθηκες! Και τι άλλο μπορείς πια να κάνεις για να γεμίσεις τον χρόνο σου? 

Εδώ μπαίνω εγώ να σου προτείνω κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστό, κάτι πρωτότυπο. Γιατί δεν πας να γελάσεις? Όχι, μην φοβάσαι! Δεν πρόκειται για Σεφερλή, αυτά είναι για τα παιδιά του Δημοτικού πλέον. Δεν ξέρω κατά πόσο το γνωρίζεις, αλλά υπάρχει και το Stand Up Comedy! Ένα είδος κωμωδίας που μπορεί οι παλιοί να θυμούνται από εκπομπές όπως «Νύχτες Κωμωδίας» που έδειχνε μεγάλο γνωστό κανάλι, αλλά και οι νέοι αρχίζουν να γνωρίζουν τώρα που αρχίζει να ακμάζει ξανά μετά από τόσα χρόνια!

Τα τελευταία 2 με 3 χρόνια ο χώρος του Stand Up Comedy έχει γνωρίσει πλέον μεγάλη προσέλευση τόσο από κωμικούς όσο και κοινό. Και εδώ μπαίνει το ενδιαφέρον κομμάτι: Αν θες μπορείς μέχρι και συ να δοκιμάσεις πέρα από το να πας απλά να γελάσεις! Δεν έχεις παρά να δηλώσεις σε Open Mic’s όταν δωθεί η ευκαιρία.

Αν από την άλλη φοβάσαι τόσο να ανέβεις σε μια σκηνή με πολλά άτομα από κάτω να περιμένουν να γελάσουν με αυτά που λες, τότε μπορείς απλά να πας να παρακολουθήσεις και μετά να το σκεφτείς! Υπάρχουν αρκετές προτάσεις

Από επαγγελματικές παραστάσεις όπως:

Ξέρω, με ευχαριστείτε για τις πρωτότυπες αυτές μου προτάσεις, αλλά δεν χρειάζεται, το γέλιο ομορφαίνει τη ζωή, άρα είναι κάτι που αξίζει σε όλους!

Καλή διασκέδαση!

 John Kalk

 fb.com/john.kalki
 malakocave.blogspot.gr
 

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *