Ο πόλεμος των σπαγγάτο

Όλα ξεκίνησαν από μια διαφήμιση του παλαίμαχου παλαιστή ζωγράφου Jean Claude Van Damme, o οποίος είπε να βγάλει χαρτζιλίκι κάνοντας ένα καθημερινό σπαγγάτο πάνω σε καθρέφτες 2 τεράστιων Volvo φορτηγών

Όλα ξεκίνησαν από μια διαφήμιση του παλαίμαχου παλαιστή ζωγράφου Jean Claude Van Damme, o οποίος είπε να βγάλει χαρτζιλίκι κάνοντας ένα καθημερινό σπαγγάτο πάνω σε καθρέφτες 2 τεράστιων Volvo φορτηγών, τεστάροντας έτσι την ακρίβεια αυτών στην όπισθεν.

Όλο το βίντεο αυτό προκαλεί δέος στον θεατή, με την χαλαρή μουσική του Sweet November και το ωραίο ηλιοβασίλεμα από πίσω. Αλλά βέβαια κανείς δεν μπόρεσε να το αφήσει να περάσει έτσι απλά! 

Πρώτος πρώτος ο Channing Tatum, στα γυρίσματα του 22 Jump Street (sequel του 21 Jump Street) έρχεται να τεστάρει 2 καροτσάκια φαγητού, με το ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα: 

Στην συνέχεια ο μεγάλος Αλέξανδρος Κοντοπίδης ήρθε για να προμοτάρει τα tour του σε πόλεις της Ελληνικής επαρχίας με βάση αυτό το διαφημιστικό σποτ του JCVD, με δικό του stunt (καθόλου επεξεργασία, φυσικά! )

Και τέλος, οι Ρώσοι άλλοι μια φορά έκαναν την έκπληξη με μια εικόνα του προέδρου τους, Putin, ο οποίος το πήγε ένα επίπεδο παρακάτω,  προκαλώντας ανοιχτά τον Van Damme να κάνει την επόμενη κίνηση!

 John Kalk

 fb.com/john.kalki
 malakocave.blogspot.gr
 

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *