Οδηγός λεωφορείου αφήνει το τιμόνι σε χέρια Μαϊμούς!

Έχουμε δει και ακούσει πολλά για οδηγούς λεωφορείων. Αφηρημένοι, πεισματάριδες, ή και υπερβολικά χαλαροί. Στην τελευταία κατηγορία θα μπορούσε να ενταχθεί και ένα απίστευτο περιστατικό το οποίο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.  Ένας οδηγός λεωφορείου στην Ινδία να τοποθετήσει στη θέση του μια μαϊμού η οποία πήρε κανονικά το τιμόνι στα χέρια της.

Κανένας από τους τριάντα επιβάτες του λεωφορείου δεν διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός, ωστόσο ο εργαζόμενος τέθηκε σε διαθεσιμότητα για την πράξη του.

Οι υπεύθυνοι προσωπικού των λεωφορείων στη χώρα τόνισαν πως η ασφάλεια των επιβατών δεν μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο, επιτρέποντας σε μια μαϊμού να οδηγά το όχημα.

Στα social media βέβαια διατυπώθηκε και η αντίθετη άποψη. Πολλοί ήταν οι χρήστες που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον οδηγό κάνοντας λόγο για μια υπερβολική απόφαση. Μάλιστα είπαν πως επρόκειτο για ένα γλυκό στιγμιότυπο.

Το συμβάν έγινε την περασμένη εβδομάδα ενώ το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral στο διαδίκτυο. Μάρτυρες ανέφεραν πως το ζώο επιβιβάστηκε στο λεωφορείο μαζί με έναν επιβάτη.

Ο ίδιος αργότερα την άφησε να πάει στον οδηγό χωρίς να ανησυχεί για όλα αυτά που συνέβησαν στη συνέχεια.

Τελικά βέβαια το όχημα έφτασε στον προορισμό του με ασφάλεια και όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε το απίστευτο video:

Πηγή: Huffingtonpost.gr 

 


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *