Οι 4 καλύτερες σειρές για κάψιμο τώρα που τελείωσε το Game Of Thrones (και με καλύτερο τέλος)

Tο Game of Thrones είχε το τελευταίο του επεισόδιο την Κυριακή που μας πέρασε. Και η απουσία του έχει αφήσει ένα κενό στην καθημερινότητά σου. Σου άρεσε όλο αυτό το πολιτικό παιχνίδι για τον θρόνο, σου άρεσε τα στοιχεία φαντασίας και έχουν αρχίσει, ήδη, να σου λείπουν.

Μην ανησυχείς, όμως, εκεί έξω υπάρχουν και άλλες σειρές που μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που βρήκες στο Game of Thrones και να σου καλύψουν το κενό αυτό που νιώθεις! Κι εγώ στις έχω συγκεντρώσει σε μία λίστα! Μπορείς να τις δεις όλες ή να επιλέξεις κάποιες από αυτές!

Πιστεύω ότι ανάμεσά τους θα είναι η επόμενη σειρά που θα λατρέψεις!

1. Vikings

Η σειρά που πλησιάζει πιο κοντά στο Game of Thrones από καμία άλλη. Έχει ήδη προβάλει 5 κύκλους και ετοιμάζεται για τον έκτο και τελευταίο κύκλο. Η σειρά επικεντρώνεται στους Vikings και τα διάφορα φύλα τους, και τις προσπάθειες τους να ανέβουν στην εξουσία. Οπότε, μπορείς άνετα να βρεις τα κοινά στοιχεία ανάμεσα στις δύο σειρές!

2. The Crown

Μία σειρά που εξιστορεί την βασιλεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Επικεντρώνεται κυρίως στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια η βασίλισσα όταν ανέβηκε στο θρόνο, αλλά και στη μετέπειτα πορεία της. Καθώς και στο οικογενειακό δράμα. Είναι η απόλυτη βασιλική σειρά, οπότε, αν έβλεπες το Game of Thrones για την πολιτική του διάσταση, δε θα πρέπει να χάσεις τη σειρά αυτή!

3. Westworld

Η σειρά που το HBO προόριζε ως αντικαταστάτη του Game of Thrones είναι μία sci-fi περιπέτεια που θα σε καθηλώσει και θα σε κάνει να ψάχνεις για ερωτήσεις. Ένα πάρκο με ρομπότ που μοιάζουν με ανθρώπους είναι η αφορμή για να αρχίσει ένα περίπλοκο και διασκεδαστικό παιχνίδι. Βία, δράση, περιπέτεια και σεξ σε μία σειρά που αν δεν ήταν τόσο έξυπνη, ίσως, να είχε και το κοινό του Game of Thrones!

4. The Borgias

Η σειρά επικεντρώνεται στην ανέλιξη στην εξουσία της οικογένειας Borgias στις αρχές του 16ου αιώνα και στις πορσπάθειες τους να κρατήσουν την εξουσία. Οι παραλληλισμοί με το Game of Thrones είναι απόλυτα εμφανείς και είναι μία σειρά που θα σε καθηλώσει και θα κάτσεις να δεις με τη μία και τα 29 επεισόδια που έχουν κυκλοφορήσει.

Πηγή: neolaia.gr

Total
10
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *