Oι 8 στάσεις στο σεξ που δεν πρέπει να δοκιμάσεις ποτέ!

 Γενικά είναι πολύ ωραίο να πειραματίζεσαι και να είσαι δημιουργικός στο σεξ, για να επιτυγχάνεις όσο δυνατόν μεγαλύτερη απόλαυση για σένα και τον/την σύντροφό σου, αλλά υπάρχουν και ορισμένα απαγορευτικά κάποιες φορές.

Αυτή είναι η λίστα με τις στάσεις που ΔΕΝ πρέπει να δοκιμάσεις να κάνεις στο σεξ:

#1 Στο μπάνιο

Γιατί ενώ οι ταινίες το κάνουν να φαίνεται τόσο ωραίο κι εύκολο, μόνο έτσι δεν είναι στην πραγματικότητα; Δες το κι από την άποψη του χώρου. Λειτουργικά δεν τσουλάει το πράγμα σε έναν χώρο 2×2! Και πώς ακριβώς να σταθείς; Στα 4; Κάνοντας στοματικό ενώ ταυτόχρονα γλιστράς και φοβάσαι μην ανοίξεις το κεφάλι σου; Μπορεί στο άκουσμα της λέξης «ντους» να σκεφτόμαστε κάτι αισθησιακό και σέξι, αλλά το σεξ στο ντους μόνο καυτό δεν είναι.

#2 Το καροτσάκι

Τι ευλυγισία κι αντοχές πρέπει να έχει κανείς για να κάνει αυτή τη στάση Παναγία μου; Και μόνο που την βλέπω, εξουθενώνομαι. Η μέση διάρκεια λένε που αντέχει κανείς σε αυτή τη στάση είναι γύρω στο μισό λεπτό.  Σαν να μην την έκανες ποτέ δηλαδή. Αν δεν έχεις την απαραίτητη ενέργεια και μυϊκή δύναμη που απαιτεί αυτή η στάση, καλύτερα να μην αποπειραθείς να την δοκιμάσεις.

#3 Τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια

Σε αυτή τη στάση ο ένας κοιτάζει στη Δύση κι ο άλλος στην Ανατολή. Η μόνη επαφή γίνεται μεταξύ των οπισθίων καθώς η στάση προστάζει η διείσδυση να γίνει στην κοπέλα από κάτω και πίσω. Το ερώτημα είναι: «Πώς σκατά θα μπει το πέος στον κόλπο ενώ δεν βλέπει ούτε ο άνδρας ούτε η γυναίκα κι ενώ δεν μπορεί κανείς από τους δυο να λυγίσει;» Πρακτικά είναι αδύνατο.

#4 Η αποτυχημένη γέφυρα

Η γυναίκα πάει δυνητικά να πάρει στάση για να κάνει γέφυρα (!) αλλά κάπου στο μεσοδιάστημα το χάνει κι απλά καταλήγει να έχει τα πόδια πάνω από το κεφάλι της, ενώ ο άντρας κάθεται πάνω στα οπίσθιά της και προσπαθεί (δεν ξέρω πως) να κάνει διείσδυση. Αν τελικά καταφέρει να μπει (που πολύ αμφιβάλλω) φαντάζομαι ότι ο πόνος θα είναι αφόρητος κι η κοπέλα θα καταλήξει να πονάει στη μέση. Tragic…

#5 Η γέφυρα (σκέτο)

Κάποιος θα πάρει στάση γέφυρας κι ο άλλος θα είναι από πάνω. Αν είναι δυνατόν! Αυτές οι στάσεις δεν είναι για γήινα όντα, αλλά για υπερφυσικά! Πώς σκατά θα γίνει η διείσδυση; Και πόση ώρα θα διαρκέσει αυτός ο γολγοθάς;

#6 Σαν σε αναπήδηση με μπαστούνι

Ενώ ο δόλιος προσπαθεί να διεισδύσει, κρατάει ταυτόχρονα όλο το βάρος σου στα χέρια του. Ποιος έχει τέτοια δύναμη ώστε να σε κρατάει στον αέρα και να κινείται μπρος – πίσω ταυτόχρονα; Εκτός κι αν είσαι αρσιβαρίστας. Αυτό είναι άλλη υπόθεση.  Πάντως η στάση αυτή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κινδυνεύεις να του πέσεις από τα χέρια και να σπάσεις κανά κεφάλι. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα.

#7 Η μπαλαρίνα

Σε αυτή τη στάση, η γυναίκα ισορροπεί στο ένα πόδι, ενώ το άλλο είναι στον αέρα και το κρατάει ο σύντροφός της ψηλά, ενώ εκείνος διεισδύει. Και ρωτάω εγώ: «Πώς γίνεται να κρατήσεις την ισορροπία σου σε τέτοια στάση, δίχως να πέσεις;» Εκτός κι αν είσαι όντως μπαλαρίνα, μην δοκιμάσεις ποτέ αυτή τη στάση. Θα στεφθεί με απόλυτη αποτυχία.

#8 Ο breakdancer

Εκείνος στηρίζει το κεφάλι του στο πάτωμα ενώ εσύ τυλίγεις τα πόδια σου στον κορμό του και κάνεις ψαλίδι ανάμεσα στα πόδια του και ισορροπείς κρατώντας τον από την μασχάλη. Κουράστηκα και μόνο στη σκέψη, φίλε! Εδώ πέρα καταρρίπτονται οι νόμοι της βαρύτητας! Δεν θα πω κάτι παραπάνω. Η στάση είναι απλά γτπ.

Πηγή: www.neopolis.gr

Total
16
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *