Όταν ο Δήμος Βερύκιος έβγαινε μεθυσμένος στην TV! [video]

Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει το δημοσιογραφικό δαιμόνιο που ακούει στο όνομα Δήμος Βερύκιος. Και για όσους αισθάνονται πως θέλουν να προσπαθήσουν, μιλάμε για έναν άνθρωπο που για 25 χρόνια αρθρογραφούσε στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», πέρασε μετέπειτα στην τηλεόραση, για να καθιερωθεί εν τέλει ως ένας από τους καλύτερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς πανελληνίως.

Η παρουσία του είναι ισχυρή παντού! Όπως ισχυρός είναι κι ο Δήμος μας. Τον απολαμβάνουμε πια κάθε πρωί στο ραδιόφωνο, και στο crossover που γίνεται εδώ και καιρό με το παρεάκι του «Happy Day» στον Alpha.

Μέσα στα στενά του διαδικτύου όμως, πρόσφατα πέσαμε πάνω σε ένα βίντεο από την παλιά ζωή του Δήμου. Και γελάσαμε. Γελάσαμε πολύ. Δείτε το λόγο.

Δεν είναι hate αυτό! Αγαπάμε Δήμαρο ξεκάθαρα. Αλλά είναι κάτι στιγμές που μας γονατίζει! Απολαύστε…


Όχι ότι είμαι της τελευταίας στιγμής, αλλά αποφάσισα να σπουδάσω Δημοσιογραφία εκεί λίγο πριν τις πανελλήνιες. Τέσσερα χρόνια μετά είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτήν την απόφαση! Λατρεύω την καλή μουσική και χόμπι μου είναι η φωτογραφία. Α! Και δηλώνω βαθιά ερωτευμένος με την πόλη της Θεσσαλονίκης εδώ και χρόνια!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *