Πανελλήνιες 2019: Θέματα και απαντήσεις σε Χημεία, ΑΟΘ και Λατινικά!

Τέταρτη και τελευταία ημέρα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2019 η σημερινή, με τους μαθητές να εξετάζονται και πάλι σε Μαθήματα Προσανατολισμού τα οποία ενδέχεται να κρίνουν ακόμη και τις βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για φέτος, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Αναλόγως με τον προσανατολισμό που έχει επιλέξει ο κάθε μαθητής, σήμερα θα διαγωνιστεί είτε στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), είτε στη Χημεία (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών), είτε στα Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), με στόχο τον όσο το δυνατόν υψηλότερο βαθμό, που θα του εξασφαλίσει περισσότερες πιθανότητες να «μπει» στη Σχολή που στοχεύει.

Μάλιστα, είναι η τελευταία φορά που οι μαθητές εξετάζονται στα Λατινικά σε Πανελλαδικό επίπεδο, μιας κι από του χρόνου το εν λόγω μάθημα θα αντικατασταθεί.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί απρόοπτα, με τους μαθητές να έχουν εισέλθει κανονικά στα εξεταστικά κέντρα και τη διαδικασία των εξετάσεων να διεξάγεται ομαλά.

Μετά το τέλος της σημερινής εξέτασης, σειρά παίρνει η Βιολογία για τους μαθητές της Ο.Π Θετικών Σπουδών, την Τρίτη 18/06, ενώ ακολουθεί η  συμπλήρωση και η αποστολή των μηχανογραφικών δελτίων 2019. 

Λατινικά

Δείτε τα θέματα

Δείτε τις λύσεις 

ΑΟΘ

Δείτε τα θέματα

Δείτε τις λύσεις 

Χημεία

Δείτε τα θέματα

Δείτε τις λύσεις 

 

Πηγή: neopolis.gr

Total
6
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *