Πανελλήνιες: Δείτε τις προτεινόμενες απαντήσεις σε Ιστορία, Προγραμματισμό και Φυσική Προσανατολισμού

Τρίτη μέρα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2019 η σημερινή, με τους μαθητές να εξετάζονται και πάλι σε Μαθήματα Προσανατολισμού τα οποία ενδέχεται να κρίνουν ακόμη και τις βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για φέτος.

Αναλόγως με τον προσανατολισμό που έχει επιλέξει ο κάθε μαθητής, σήμερα θα διαγωνιστεί είτε στον Προγραμματισμό (ΑΕΠΠ) (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), είτε στη Φυσική (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών), είτε στην Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), με στόχο τον όσο το δυνατόν υψηλότερο βαθμό, που θα του εξασφαλίσει περισσότερες πιθανότητες να «μπει» στη Σχολή που στοχεύει.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί απρόοπτα, με τους μαθητές να έχουν εισέλθει κανονικά στα εξεταστικά κέντρα και τη διαδικασία των εξετάσεων να διεξάγεται ομαλά.

Η συνέχεια θα δοθεί την Παρασκευή 14 Ιουνίου με Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας για κάθε Προσανατολισμό αντίστοιχα. Σε περίπτωση που θέλετε να δείτε ολόκληρο το Πρόγραμμα των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων, το παραθέτουμε στη συνέχεια.

Δείτε τα Θέματα και τις Προτεινόμενες Απαντήσεις στον Προγραμματισμό (ΑΕΠΠ)

Δείτε τα Θέματα και τις Προτεινόμενες Απαντήσεις στη Φυσική

Δείτε τα Θέματα και τις Προτεινόμενες Απαντήσεις στην Ιστορία

 

Πηγή: neopolis.gr

Total
3
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *