Πανελλήνιες Εξετάσεις 2015 | Δυο μαθητές στο νοσοκομείο!

Με δυο λιποθυμίες και ένα σκονάκι που είχε σαν αποτέλεσμα την ακύρωση του γραπτού, συνεχίζονται οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2015!

Λιποθυμίες!

Δύο μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Βόλου, όταν κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων Eξετάσεων έπαθαν κρίση πανικού! Τα περιστατικά συνέβησαν με διαφορά λίγων λεπτών, σε δύο Λύκεια του Βόλου, την Τετάρτη 20/05 σύμφωνα με το taxydromos.gr. Στην πρώτη περίπτωση, μια μαθήτρια στο 1ο Λύκειο Νέας Ιωνίας, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε μισή ώρα μετά την ανακοίνωση των θεμάτων. Το δεύτερο περιστατικό έγινε στο 2ο ΓΕΛ Βόλου, με έναν μαθητή από το 8ο ΓΕΛ Βόλου, ο οποίος βρισκόταν στο χώρο επειδή έδινε εκεί εξετάσεις, λίγο πριν τις 10. Και αυτός ο μαθητής μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου Και στις δύο περιπτώσεις, οι επιτηρητές των εξετάσεων προσπάθησαν να συνεφέρουν τους μαθητές και κάλεσαν ασθενοφόρα, τα οποία τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου ενώ  πήραν έγγραφο και θα συμμετάσχουν στις επαναληπτικές εξετάσεις.

Σκονάκι!

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr μαθητής που έδινε το πρωί της Τετάρτης, 20/05 Πανελλαδικές εξετάσεις στη Ρόδο, ζήτησε στη δεύτερη ώρα των εξετάσεων να πάει στην τουαλέτα. Με τη συνοδεία καθηγητών έφθασε εκεί και όταν, βγαίνοντας από την τουαλέτα, οι τελευταίοι ζήτησαν να τον ελέγξουν βρήκαν στην κατοχή του το κινητό τηλέφωνο το οποίο θα έπρεπε να είχε παραδώσει! Αμέσως οι επιτηρητές τηρώντας τις εντολές του υπουργείου Παιδείας, προχώρησαν στην ακύρωση του γραπτού του μαθητή, τον οποίο στη συνέχεια απομάκρυναν από το κτιριακό συγκρότημα. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς επίσης και το υπουργείο Παιδείας.

Διαβάστε ακόμα: Κινητό στις εξετάσεις; Πλέον θα μηδενίζεσαι και επίσημα!

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *