Πες μου σε ποια σχολή μαγειρικής θα σπουδάσεις να σου πούμε τι chef θα γίνεις

Οι βάσεις έχουν βγει, τα αποτελέσματα είναι μπροστά σου, ξέρεις τι θέλεις. Η καρδιά σου είναι στην ποδιά εκείνη που θέλεις να βάλεις, το μυαλό σου στον chef που θέλεις να μοιάσεις, στις δημιουργίες που θέλεις να σε κάνουν διάσημο. Έχεις ένα πράγμα να κάνεις. Το σημαντικότερο. Να διαλέξεις τη σχολή που θα σου δώσει όλα τα εφόδια για μια επιτυχημένη καριέρα. Και τη βρίσκεις. Στη LE MONDE, την απόλυτη επιλογή για σπουδαστές των τουριστικών επαγγελμάτων, στους κλάδους της μαγειρικής, της ζαχαροπλαστικής αλλά και του hotel management & tourism management. Από το εξειδικευμένο προσωπικό μέχρι και τις συνθήκες διδασκαλίας, από τις ευκαιρίες στο εξωτερικό, μέχρι και το σημαντικότερο-την υποστήριξη για επαγγελματική αποκατάσταση, σου αναλύουμε όσα κάνουν τη LE MONDE την καλύτερη επιλογή για το μέλλον σου.

Διδάσκεσαι από τους καλύτερους με το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών

Από τη στιγμή που θα επιλέξεις τη σχολή σου μέχρι τη στιγμή που θα αποφοιτήσεις, θα πρέπει να είσαι σίγουρος για ένα πράγμα. Ότι θα μάθεις από τους ειδικούς, με ένα πρόγραμμα σπουδών που θα ξετυλίξει τις δυνατότητες σου. Στη LE MONDE διδάσκεσαι από τους καλύτερους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Προγράμματα σπουδών υψηλών προδιαγραφών με έμφαση στα εργαστηριακά μαθήματα. Επιλεγμένο διδακτικό προσωπικό που συνδυάζει την ακαδημαϊκή κατάρτιση με την καταξιωμένη σταδιοδρομία σε γνωστές επιχειρήσεις. Με πλήρη αφοσίωση στο έργο τους μεταφέρουν τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου στους νέους επαγγελματίες παρακολουθώντας την εξέλιξή τους. Για να μεταδώσει όμως κανείς τα μυστικά πρέπει να έχει και την κατάλληλη εμπειρία. Οι καθηγητές της σχολής LEMONDE είναι executive chefs στα πιο γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία, πολλά από τα οποία είναι βραβευμένα με χρυσούς σκούφους και σημαντικές διεθνείς διακρίσεις. Μαζί με το έμπειρο διδακτικό προσωπικό θα βρεις ένα εμπλουτισμένο πρόγραμμα σπουδών με Σεμινάρια, Διαλέξεις, Ημερίδες και Εκπαιδευτικές Eπισκέψεις, που συμπληρώνουν την εκπαίδευση. Έτσι, έχεις έναν συνδυασμό που γίνεται μια ισχυρή βάση για τις σπουδές σου.

Η σχολή σου μπορεί να γίνει ο σύνδεσμος με τον επαγγελματικό κόσμο του σήμερα

Όταν κάνεις την επιλογή σου, θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι μπαίνοντας στη σχολή που διάλεξες, ανοίγεις ένα παράθυρο για την αγορά εργασίας στον κλάδο σου. Στη LE MONDE έρχεσαι σε επαφή με την επαγγελματική πραγματικότητα, εξερευνώντας την μέσα από τις δυνατότητες που σου δίνει. Εδώ έχεις πρόσβαση σε επιχειρήσεις για πρακτική άσκηση και για εργασία, ενώ οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι της σχολής απολαμβάνουν πλήρη υποστήριξη στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα από το Γραφείο Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας της σχολής το οποίο προωθεί τους σπουδαστές για πρακτική εξάσκηση και τους απόφοιτους σε περίπου 900 συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές, εστιατορικές και τουριστικές  επιχειρήσεις. Την ίδια στιγμή έχεις τη δυνατότητα να συνεχίσεις τις σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε κορυφαίες Ελβετικές και Γαλλικές Σχολές και Βρετανικά Πανεπιστήμια. Όμως τα εφόδια δεν πρέπει να σταματούν στην εύρεση μιας απλής θέσης στην αγορά εργασίας. Εδώ οι στόχοι πάνε ακόμη πιο μακριά. Ο όμιλος LE MONDE εδώ και χρόνια προετοιμάζει τους νέους chef και pastrychef με σκοπό να ξεχωρίσουν στον τομέα τους και να ανέλθουν στις καλύτερες θέσεις και κυρίως να διαμορφώσουν τις γαστρονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Και φυσικά μπορείς να το επιβεβαιώσεις από τις ιστορίες επιτυχίας όσων αποφοίτησαν. Μερικοί από τους πιο καταξιωμένους  Έλληνες chef και pastrychef που φόρεσαν την ποδιά της LE MONDE, είτε εργάζονται στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, έχοντας χαράξει έναν λαμπρό δρόμο.

Η αποτελεσματικότητα φαίνεται από την αναγνώριση

Όταν η επιτυχία είναι αυτοσκοπός, τότε η δουλειά σου αναγνωρίζεται. Η σχολή που θα διαλέξεις πρέπει να έχει την αναγνώριση εκείνη η οποία θα επιβεβαιώνει την αξία των υπηρεσιών που θα συναντήσεις. Και η LE MONDE την έχει. Βγαίνοντας από αυτή θα έχεις στα χέρια σου ένα δίπλωμα υψηλού κύρους με σεβασμό και αποδοχή από τις τουριστικές και εστιατορικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ κατά τη διάρκεια της φοίτησής σου θα πραγματοποιείς σπουδές πιστοποιημένες από το κράτος. Η LE MONDE αποτελεί φυσικά μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού καθώς και του διεθνούς οργανισμού τουριστικής και ξενοδοχειακής εκπαίδευσης EUROCHRIE. Εδώ δεν αφήνεις το μέλλον σου στην τύχη.

Κορυφαίες εγκαταστάσεις και εμπλουτισμένος εξοπλισμός

Στη LE MONDE θα συναντήσεις ένα μοναδικό περιβάλλον και συνθήκες που δε θα βρεις πουθενά αλλού. Και τα εργαλεία που έχεις στη διάθεση σου για να εξελιχθείς, ο χώρος που γίνεται το «νέο σου σπίτι», είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για την επιτυχία. Εδώ θα βρεις ένα από τα πιο σύγχρονα κτίρια τουριστικών σπουδών στην Ευρώπη με πρότυπες, σύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις, μοναδικές στην Ελλάδα. Με 15 υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Πέρα από τις ιδανικές εγκαταστάσεις, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LEMONDE παρέχει σ’ όλους τους σπουδαστές βιβλία και διδακτικά εγχειρίδια κορυφαίας ποιότητας που αποτελούν τη βάση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Στη LE MONDE σε έχουν από κοντά, και το μέλλον σου χτίζεται με τη μεγαλύτερη προσοχή.

Εάν τα χέρια σου είναι πλασμένα για να δημιουργούν, εάν παθιάζεσαι με την κουζίνα, εάν θέλεις να φορέσεις την ποδιά που θα σε κάνει έναν καταξιωμένο chef, τότε δεν έχεις παρά να δεις τις επιλογές σου, να αξιολογήσεις τα σημεία υπεροχής και να πάρεις την απόφαση για το μέλλον σου. Και η απόφαση αυτή πρέπει να είναι δίπλα στους καλύτερους. Η LE MONDE σε περιμένει.

 

 

 

 

 

 

 

 

Total
5
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *