Ποιο θα ήταν το χειρότερο τέλος για το Game of Thrones;

Το τέλος του Game of Thrones είναι αναπόφευκτο, αλλά πρόκειται για κάτι που θα αγαπηθεί από το κοινό ή θα είναι απλά απογοητευτικό;

Αν και δεν έχουμε ιδέα για το τι πρόκειται να γίνει, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Οι fans της σειράς, θα συνεχίσουν να σκέφτονται οποιοδήποτε σενάριο, και οποιαδήποτε τραγική θεωρία που συζητιέται στα social media. Φυσικά, το κέντρο αυτής της δραστηριότητας, είναι το Reddit του Game of Thrones όπου αναλύεται ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια.

 

Καθώς πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να μαντέψουν το τέλος που θα έχει το φανταστικό έργο του George R. R. Martin, ένας χρήστης του Reddit αποφάσισε να κάνει σε όλους την εξής ερώτηση: «Ποιος θα ήταν ο χειρότερος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να τελειώσει η σειρά;»

Μπήκαμε, τις διαβάσαμε, και μαζέψαμε τις καλύτερες απαντήσεις, οι οποίες είναι υπερβολικά απογοητευτικές για να γίνουν αληθινές:

#1

«Ο Ser Davos διάβαζε όλα όσα έγιναν μέσα από ένα βιβλίο.»

#2

«Ο Jon Snow και η Daenerys συνεργάζονται και νικούν τους White Walkers. Στο τέλος του επεισοδίου, γιορτάζουν με όλους τους φίλους τους. Οι κόρες του Oberyn Martell τους σκοτώνουν όλους κατά τη διάρκεια της γιορτής, και παίρνουν τον Σιδηρούν Θρόνο. Ξεκινούν να κάνουν όλες μαζί των ήχο ενός φιδιού την ώρα που η οθόνη μαυρίζει.»

#3

«O Bran χρησιμοποιεί τις ικανότητές του για να γυρίσει στο παρελθόν και να πει στον πατέρα του να μην πάει με τον Robert Baratheon. Ο Stark τον ακούει, και όλα επιστρέφουν έτσι όπως ήταν.»

#4

«O Jon, η Cersei και η Daenerys μαζεύονται στο ποτάμι, ο καθένας μαζί με τον στρατό του για την τελική μάχη. Ξαφνικά, ο Bran επιστρέφει για να πείσει την Daenerys πως οι White Walkers είναι ο πραγματικός εχθρός. Η Daenerys χρησιμοποιεί τους δράκους της για να σκοτώσει όλους τους White Walkers. Η Cersei αυτοκτονεί, όλοι ζούνε καλά, και εμείς καλύτερα…»

#5

«Ο Littlefinger κερδίζει τα πάντα και κάθεται στον Σιδηρούν Θρόνο. Κάθεται προς τα πίσω, και λέει με την χαρακτηριστική προφορά του: “I could get used to this”. Η οθόνη μαυρίζει.»

 

#6

«Ο Sam, γέρος πλέον ( τον οποίο θα υποδύεται ο George R. R. Martin), διαβάζει το βιβλίο στα εγγόνια του»

#7

«Η Daenerys σκοτώνει τον Jon Snow πριν μάθει πως είναι και αυτός Targaryen. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Bran εμφανίζεται περπατώντας από έναν λόφο και τρέχοντας προς τον Snow προσπαθώντας να τον σώσει. Η Daenerys καταλαβαίνει πως δεν μπορεί πλέον να κάνει κάτι, και για να πάρει το αίμας της πίσω, σκοτώνει την Cersei. Οι White Walkers εμφανίζονται, σκοτώνουν αυτή και έναν από τους δράκους της, και την ώρα που τα πάντα μέσα στο King’s Landing παγώνουν εμφανίζεται ο Bran πάνω στον δράκο και μαυρίζει η οθόνη.»

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *