Ποιος δώρισε 175.000 ευρώ στο Πανεπιστήμιο Κύπρου;

Δωρητής, ο οποίος προτίμησε για προσωπικούς λόγους να παραμείνει ανώνυμος, συνεχίζει για τρίτη συνεχή χρονιά τη γενναιόδωρη στήριξή του προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου, δωρίζοντας το ποσό των 175.000 ευρώ.

Δωρίζει χρήματα τα τελευταία 3 χρόνια

Σε ανακοίνωσή του, το Πανεπιστήμιο Κύπρου αναφέρει πως ο ίδιος δωρητής είχε προσφέρει προς το Ίδρυμα το χρηματικό ποσό των 200.000 ευρώ τόσο τον Οκτώβριο του 2014, όσο και τον Οκτώβριο του 2013, προσθέτοντας πως μέχρι σήμερα έχει παραχωρήσει προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου χρηματική δωρεά συνολικού ύψους 575.000 ευρώ. Οι αρχές του Πανεπιστημίου Κύπρου αποδέχθηκαν τη νέα αυτή ευγενική δωρεά και εκφράζουν θερμές ευχαριστίες, για την πολύτιμη συνεισφορά του δωρητή.

Πού δόθηκαν τα χρήματα;

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης ανακοίνωσε ότι το Πανεπιστήμιο αποφάσισε να δοθεί ολόκληρο το χρηματικό ποσό, στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών, κάτι το οποίο συνέβη και τις προηγούμενες φορές.

Αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη τον ανώνυμο δωρητή, ο Πρύτανης τόνισε ότι στο επίκεντρό του Οργανισμού βρίσκεται ο φοιτητής.

«Το Πανεπιστήμιο Κύπρου αισθάνεται βαθιά ευγνωμοσύνη. Από την αρχή της οικονομικής κρίσης υποσχεθήκαμε ότι δεν θα χάσουμε κανένα φοιτητή λόγω οικονομικών προβλημάτων. Τα καταφέραμε κυρίως χάρη στη στήριξη μιας μεγάλης κυρίας, η οποία θέλει να παραμείνει ανώνυμη. Στήριξε το Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών μέχρι σήμερα με το ποσό των 575.000 ευρώ. Την εκτιμούμε και την αγαπούμε βαθύτατα»

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *