Ποια παίκτρια αποχώρησε από το GNTM;

H πρώτη φωτογράφηση για τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι του Next Top Model 2 είναι γεγονός. Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν με έναν παρτενέρ και, όχι, δεν ήταν άντρας, αλλά… φίδι!

Μετά το πέρας της δοκιμασίας, τα κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό και άκουσαν την κριτική των κριτών για τις φωτογραφίες τους. Τις καλύτερες φωτογραφίες της είχαν η Σπυρούλα Κάιζερ και η Νίνα Τζιβανίδου. Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν ότι την καλύτερη φωτογραφία για τη δοκιμασία αυτή την είχε η Νίνα, η οποία θα έχει ένα αβαντάζ στην επόμενη δοκιμασία.

Ενώ, τι χειρότερες φωτογραφίες είχαν η Σουζάνα Κουόλ, η Γκλόρια Ντενίκη και η Αργυρώ Μαγγλάρη. Η Σουζάνα που είχε την καλύτερη πόζα από τις υπόλοιπες δύο παίκτριες συνέχισε στο σπίτι με τα υπόλοιπα κορίτσια, με κάποιες από τις συμπαίκτριές της να θεωρούν ότι ήταν άδικη αυτή η απόφαση, καθώς της δόθηκε πολύ βοήθεια.

Στη Βίκυ Καγιά έκανε εντύπωση η στάση της Αργυρώς. Το γνωστό μοντέλο της είπε ότι φαίνεται σαν να μην το θέλει πολύ. Αυτό έκανε την Αργυρώ να λυγίσει και να ξεσπάσει σε κλάματα. Αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό για να πείσει τους κριτές με αποτέλεσμα να την θέσει εκτός του παιχνιδιού και, τελικά, η Γκλόρια επέστρεψε στο σπίτι.

Πηγή: neolaia.gr

Total
2
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *